Scudo Sports

Xiaomi 10400 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı 21$

cihazı full şarj edip. cep telefonlarını sadece cihazdan şarj eden arkadaşlar yokmu?
kağıt üzerinde ortalama 2500mah olan bir tel bataryasını 3-3,5 kez doldurması lazım. gerçekçi bir test bekliyoruz. zor olmasa gerek. akıllı tellerin pilleri 1 günü zor çıkarıyor zaten.

lütfen cihaza sahip olanlar bu şekil bir bilgi, test paylaşsın.

Scudo
işte bende buna kasten sormuştum.

@Hamit E.

Ben ayni anda hem kullanip hem sarj ettigim icin birsey diyemeyecegim ama 3-4 gun beklerseniz test edebilirim.

Tapatalk kullanılarak iPhone'umdan gönderildi.

haberini bekliyorum ozaman.

cuma sipariş geçtim az önce elime ulaştı. ürün (link)

f/p olarak düşünüyorum. incelemesini izledim. ortalama bir telefonu 3buçuk kez doldurabiliyor ve türk malı. birazda türkler kazansın :)

şuan şarja taktım ful dolunca telefonumu kaç kere dolduracağı testine başlıcam

%100 Türk değildir bence illaki birşeyi yurt dışından geliyordur.
belediye otobüsü firmaların saçma bir övünç kaynağı var, %60ı %70i ülkemizde yerli üretiliyor. atak yaptık uçtuk kaçtık çok fenayız diye kendi kendilerini gazlıyorlar. ancak geriye kalan %30-40 lık kısım zaten aracın motoru. onu yapamadıktan sonra dikdörtgen prizmadan ibaret olan otobüsün teneke plastik kaplamasını burada üretsen ne olur üretmesen ne olur.

not: neden gaza geldim bilmiyorum :D

bununda ozaman dış pilastiğini biz yapıyoruz içindeki pili samsun(g) dan alıyoruz. bakış açısı ile 100 de yüz türk malı diyebiliriz :D
gerçi içindeki pilin ne olduğunuda bilmiyorum açmakta istemiyorum daha yeni mal :D belli bi süre sonra belki açar içindeki pilede bakarım üretimi neymiş diye

Haber bekleyenler xiaomi powerbank iphone 4s'i 5 defa tam şarj yapti.

@halil ibrahim duran

Priz hizindan biraz hizli

megbil 8800 mah aldığım da gayet başarılı ve pirizden biraz daha hızlı gene.
şuan nexus 4 telefonumu
%35 den %100
%30 dan %100

iki kere şarj ettim.
5 led ışıktan sadece 2 si söndü.
kullanıma hala devam edicem bakalım sonuçlar ne yönde olacak.

• Beğen
Tepkiler: muhiddin
@Enes.Şahbaz

lg g3 var bende, iphone şarj aletinden çok daha hızlı şarj ediyor. g3 çok fazla elektrik tüketen bir alet, bir iki taşınabilir güç ünitesine bağladım, bağlı olmasına rağmen şarj edemediği gibi aynı seviyede bile tutamadı.

bu şarj aletinde çıkış gücü ayrı ayrı seçeneklerde mi? örn 1A, 2A gibi

@halil ibrahim duran

Hepsiburada satisinda soyle birsey var hocam (link) Bağlı cihazi algılayarak, çıkış gücünü kendi ayarlar.

Ayriyeten burdada tum cihazlarla uyumlu oldugu yaziyor.

(link)
(link)

@chn krmz

Maalesef yerli üretim değil.Firma standart ithalatçı. General Mobile gibi yurtdışından kendi markasını bastırıp ithal ediyor.

@Abdullah Çanakçı

genede kalitesine göre çok ucuz.
ben araştırmadan bilmeden cahilce (link) almıştım telefonu %70 ya dolduruyor yada doldurmuyordu

bu aldığım megbil bunun yanında bedava gibi kalıyor.

şuan nexus 4 telefonumu
%35 den %100
%30 dan %100
%7 den %100

5 led ışıktan 2 tanesi yanıyor şuan.

Bu megbilden bitanede ben alıyım ön kadro cantasinin İçine Koyup Şarj Etmeyi Düşünüyorum İPhone Ve General Mobilede Test Eder Buraya Yazarım

@dogukan demirbek

hayırlı uğurlu olsun .. hadi sil şimdi göz yaşlarını :D

bu arada benim megbil
nexus telefonu 3 kez tam doldurabiliyor.
tabi telefonu doldururken şarjı hızlı tüketecek şeyleri kapatırsam.

şimdi şarja taktım gözümün nurunu... çok şık duruyor ayrıca. ne kadara tam şarj ediliyor peki?

Geri