Scudo Sports

Xiaomi 10400 Mah Powerbank Taşınabilir Şarj Cihazı 21$

Scudo
@Enes.Şahbaz

An itibariyle kargoya verilmesinin Mutluluğu içindeyim...

Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Kargo açıklamasında böyle bir şey var Singapur Post'un. Kabul edemeyeceklerini mi beyan etmişler anlayamadım :eek:ha:

@vahapaydin

Makbuzla ilgili birşeyden bahsediyor sanırım hocam endişelenmeyin sorunsuz gelecektir. donanimhaberde 150-200 kişi sipariş vermiştir hepsi sorunsuz geldi.

Hayır, satıcı elektronik bildirim yapmış, bu ürünün fiziksel olarak kabul edildiği anlamına gelmez diyor.
Şöyle düşün, internetten kuryeyi çağırıyorsun, evine geliyor; bu o demek. Çağırmış ama kurye henüz paketi almamış. Bu şekilde bizim sisteme benzeterek düşünebilirsin.

Kafaya takılacak birşey yok, yaslan koltuğuna ve bekle.

@Enes.Şahbaz

@Bertan T.

Ben normalde Aliexpress'te belirli satıcılar dışında Çin'den alışveriş yapmadığım için bir sorayım dedim. Bir de bazı firmaların pil kabul etmeme meselesi var ya ;) Sağ olun canlar :)

Japan Post vs kabul etmez, çoğunlukla pil gemi yolu ile gönderilir. Singapur Post var sanırım istisna. Zaten kabul etmezlerse bunun "reject" olarak işaretlendiğini görürsün, sıkıntı yapma :) Satıcı da bilgi verir bu durumda.

batarya hücreleri samsung ve lg tarafından yapılıyormuş :) lg yi bilememde ortalık bataryası davul olmuş samsung dolu bide başkalarına bu ürünleri sağlıyorlar.
böyle bir ürün alsam sony nin 7000mah lik modeli var 3000 mah az olanı alırdım ama sony yi alırdım.

@Sinan A.

Lg tarafindan yapiliyor performansi ayni olan 3400 mah eksik sonyide alirsiniz 3 kati fiyat verip ;)

Tapatalk kullanılarak iPhone'umdan gönderildi.

@Enes.Şahbaz

herşeyin bi bedeli var. sony kayıpsız 200 den fazla deşarj-şarj döngüsü garantisi veriyor.

@Sinan A.

Xiaomide 500 sarj garantisi veriyor yanlis anlasilmasin ben sonye kotu demiyorum tavsiye ettiginiz urun xiaomi fiyatinin 3 kati ve 1.5 kat kapasitesi eksik bir urun amacimiz dusuk butceyle iyi urun almak.

@Enes.Şahbaz

Yaklaşık bir yıldır 5000 miliamperlik Sony harici şarj cihazı kullanmaktayım. HTC ve Sony markalı telefonlarımı iki yüzden fazla kez cihaz üzerinden şarj etmişimdir. Ayrıca bisikletimin ön ve arka ışıklarını, media playerları falan da cihaz üzerinden defalarca kez şarj etmişimdir. Hala ilk günkü performansıyla kullanmaktayım.

Eğer pil hücreleri LG tarafından sağlananlardan ise verimli bir ürün olacağını düşünüyorum tabi samsung hücrelilere nazaran. Telefonumda yine Sony olan ürünü kullanmaya devam edeceğim ama diğer cihazlar için iyi bir alternatif olacaktır bu ürün.

son durum ne oldu. 10.400 mAh hakiki mi. yani ortalama bir telefonu 5 kere şarj ediyor mu.

@chn krmz

Oncedende soyledigim gibi %15 gibi bir kayip oluyor yani gercek degeri 8000-9000mah arasi bu kayipta tum markalarda oluyor zaten

iyimiş ozaman. bende sipariş vereyim. doğukan olur böyle şeyler. bende aliexpresten sipariş veriyordum. 2 ay sonra da geldiği oluyordu. tabi ben ozamana kadar unutuyordum. gelince bu ne la diyerek açıyom bi bakıyom eneeee siparişim varmış tı benim oluyor sonra güzel sevinçlik yaşıyorum. sende unut gitsin gelince sevinirsin :D

@chn krmz

Hafta sonu veya tatil Günlerinde geldiği olmuyor dimi

hafta sonu hiç gelmedi. hep hafta içi geldi.

@chn krmz

Unuttum gitti o zaman :D geldiği zaman sevincimi paylaşırım.

Geri