@mtb_rider
Mustafa Bey, üzülmenize gerek yok tüm güncellemeri kapattığınız için tüm güncellemelerin yüklenmesi zaman alacaktır.
Güncellemeler kuyruklar halinde gelmektedir. Bir kısmı yüklendikten sonra diğeri diğeri.....
Şeklinde devam etmektedir. Tüm güncellemeler yüklendiğinde size yükseltme teklifi sunulacaktır merak etmeyin.
Windows 10'u yüklemeniz veya yeniden yüklemeniz gerekirse bir USB flash sürücüsü veya DVD kullanarak kendi yükleme medyanızı oluşturmak için bu sayfadaki araçları kullanabilirsiniz.
Başlamadan önce
Şunlara sahip olduğunuzdan emin olun:
Bir İnternet bağlantısı (İnternet servis sağlayıcısı ücreti ödemeniz gerekebilir).
Bir bilgisayarda, USB'de veya harici sürücüde indirme işlemi için yeterli veri depolama alanı
Medya oluşturmak istiyorsanız, içinde en az 4 GB boş alan bulunan boş bir USB veya DVD (ve DVD yazıcı). İçindeki tüm içerik silineceğinden boş bir USB veya DVD kullanmanızı öneririz.
(link) okuyun.
İşletim sistemini ilk kez yükleyecekseniz, Windows ürün anahtarınıza (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx) ihtiyacınız olacaktır. Ürün anahtarları ve ne zaman gerekli oldukları hakkında daha fazla bilgi için (link)sayfasını ziyaret edin.
Enterprise sürümlerini indirmek için (link) oturum açın.
Windows'u indirmek için medya oluşturma aracını kullanın. Bu araç, Windows 7, 8.1 ve 10'u çalıştıran müşteriler için en iyi indirme deneyimini sağlar. Araç şunları içerir:
İndirme hızı için en iyi duruma getirilmiş dosya biçimleri.
USB'ler ve DVD'ler için yerleşik medya oluşturma seçenekleri.
Dün akşam tek güncelleme yaptım sonrası için zaman yetmedi. Verdiğin araçla iso dosyası indiriyorum. Bunu DVD yada usb ye yazıp normal format atar gibi kurabilirim sanırım ?
@mtb_rider
Windows 10 Home - TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
Windows 10 Home Single Language - 7HNRX-D7KGG-3K4RQ-4WPJ4-YTDFH
Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Windows 10 Enterprise - NPPR9-FWDCX-D2C8J-H872K-2YT43
Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y
bu anahtarla geçici çözüm sağlanabilir diye düşünüyorum. Lisanlı windowslar için temiz kurulum yerine önce yüksetme tercihi yapılması gerekiyormuş. Öyle okudum. Yanlış biliyor olabilirim.