Yayına girmeden saniyeler önce kaza olmuş. Van Garderen ve Dan Martin köprücük kemiklerini tutuyorlardı. Birisinin bilinci kapalıymış. Chavez'de kazaya karıştı sanırım, taytında yırtık vardı
Vuelta ile alakasız olacak ama, Eurosport reklamlarındaki TT bisikletiyle iniş yaparken olan kaza kimin? Beyaz bisiklet, arka teker komple disk. Dağ başında gibi gözüküyor, TT bisikletinin orda ne işi var anlamadım
ben videoyu yüklemeden önce aradan reklamları kesiyorum 1 saatlik yayında 5 reklam falan oluyor nerdeyse. genelde son 10-15 km de reklam koymuyorlardı.
Sagan, motosiklet ile birşeyler yaşadı ikisinden biri birbirine çarptı ama görüntü yok ortada, Sagan en son sağlık aracını yumruklayıp, bisikletine tekme atıyordu
Jasper Stuvyen aldı etabı ve Pello Bilbao yine harika iş çıkartarak 2. oldu. MTN'den Sbaragli her etapta olduğu gibi yine ilk 5'te...
Valverde bey ne yapıyorsunuz, neden sprinte girmediniz?
Yalnız kazaya karışan 3 sporcu Velogames'te benim takımdaydı. TJ, Dan artin ve Sagan. TdF'te de aynısı oldu. Dumoulin, Cancellara, ve Gerrans benim takımdaydı. Seçtiğim adam banko kaza geçiriyor