Scudo Sports

Vuelta a Espana 2015 / İspanya Bisiklet Turu 2015

Scudo
kırmızı mayo arkada kaldı ve kimse beklemiyor mu
team sky bu sefer tempo vermedi
ben mi yanlış algılıyorum yarışı ?

hiç bir şey anlamadım reklam sonrası

Yayına girmeden saniyeler önce kaza olmuş. Van Garderen ve Dan Martin köprücük kemiklerini tutuyorlardı. Birisinin bilinci kapalıymış. Chavez'de kazaya karıştı sanırım, taytında yırtık vardı

@Serkan.ÇABAŞ Chavez yetişmiş ana gruba

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Ç.
@Serkan.ÇABAŞ Noldu göremedik ama dediğin gibi oluyor galiba, çok karıştı ortalık ama Chaves geride galiba...

Tejay, Martin ve Boeckmans devam edemeyecek gibi duruyor...

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Ç.
@taner07 şimdi tinkof telsiz konuşması yapıyordu o sıra kırmızı mayo geldi ve her hal tamam tempo yapmayın yetiştiler dediler galiba

• Beğen
Tepkiler: taner07
Vuelta ile alakasız olacak ama, Eurosport reklamlarındaki TT bisikletiyle iniş yaparken olan kaza kimin? Beyaz bisiklet, arka teker komple disk. Dağ başında gibi gözüküyor, TT bisikletinin orda ne işi var anlamadım :D

Boeckmans'ın bilinci yerine gelmiş, hastane yolunda. TJ'de hastaneye gidiyor, köprücük kırığı kesinleşmiş.

10 km kala reklama giren fransızların Allah evlerine ateşler salsın :mad::mad:

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@taner07 10 Km yine iyi.Türkiye turunun Elmali etabında TRT 7 km kala reklama gitti , 3 km kalada röportaj yapmışlardı

• Beğen
Peloton da büyük adilik yaptı Sagan olsa kimse çalışmayıp öndekiler alacaktı.Adam gidince bastılar gaza.Yazık şu adama

• Beğen
Sagan mı düştü ? Öyle yazıyor Live Stream Vuelta'da çok yazık gerçekten.

Jasper Stuvyen diye biri almış etabı Trek'ten. Trek takımı da etap kazanıyormuş demek ki :=)

Düşenlere geçmiş,kazanana hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: dengetekerci
Sagan çok öfkeli, yumrukladığı Audi'ye değil de tekme attığı jant acıdım ben :D

Sagan, motosiklet ile birşeyler yaşadı ikisinden biri birbirine çarptı ama görüntü yok ortada, Sagan en son sağlık aracını yumruklayıp, bisikletine tekme atıyordu :(

Jasper Stuvyen aldı etabı ve Pello Bilbao yine harika iş çıkartarak 2. oldu. MTN'den Sbaragli her etapta olduğu gibi yine ilk 5'te...

Valverde bey ne yapıyorsunuz, neden sprinte girmediniz? ;)

• Beğen
Yalnız kazaya karışan 3 sporcu Velogames'te benim takımdaydı. TJ, Dan artin ve Sagan. TdF'te de aynısı oldu. Dumoulin, Cancellara, ve Gerrans benim takımdaydı. Seçtiğim adam banko kaza geçiriyor

Geri