Idwork kullanan tek bildigim bisiklet gezgininde alex var atolye kisminda kendiside turcu zaten gerci ordaki herkes turcu ,ordaki ortam super muhabbet super kullanma egitiminden tutunda tamir bakim egitimine kadar veriyolar benim sevdigim bir isyeri.
Ben de normalde yol bisikleti kullanıyorum arkadaşlar, idman olsun diye ama bu bisikletler farklı. Özellikle tx400 ile günlük binişlerimi yapabileceğimi sanmıyorum. O ancak uzaklara gitmek için, kamplar için, bakalım umarım sahip olabiliriz.
@Matiz
Arkadaslar bukadar buyutmeyin bu bisikletlerin daha ucuzuda var t50si t100u ama bizim insanimiz alismis merida mosso trek scoot a para vermeye sanki tur bisikletleri pahaliymis gibi bir izlenim var her butceye gore var bugun zaten orta kalem bisikletlere 2000 2500tl veriliyo yoksa her markanin ucuzuda pahalisida var, soz meclisden disari herkesin cebinde 3000tl telefon var iphone 6 ,gecen marmararayda saydim 10kisiden 8inde iphone 6 var 2500tlden asagi degil
@wenom merhaba vsf lerin 26 inc lerinde kadro boyu sıkıntımı ben öyle birşey okudum ama yanlış anlamış olabilirim ben büyük ihtimal vsf karar kıldım bütcemi zorlayıp yıl sonunu bekleyemicem forumda okumantak beynim sulandı niyetim yıl sonuydu ama bana yardımcı olursanız sevinirim vsf konusunda az fikire sahibim kadro hakkında
@wenom Kıyas yaparsak orta düzey yol bisikleti parasına üst düzey tur bisikleti alınabiliyor. Orta kalem bisiklet için söylediğin fiyatlarda da giriş seviye yol bisikletleri. Evet az bir para değil, hele de öğrenciyseniz ve işinizi elinize almamışsanız imkansız, ama bu olmayacak anlamına gelmiyor birgün. Sadece ihtiyacınızın üstünde harcamalar yapmayarak kaynak ayıracağınızı unutmayın. 3 bin liralık telefon kullanma 800 liralık kullan ve çürüyene kadar bir şeyi kullanmaya devam et.
@spe07 hahahaha herkesin senden beklediği patlama sonunda gerçekleşti.
@spe07vsfnin hangi modelini dusunuyorsun 26inclerde boy sikintisi yok adamlar zaten profosyonel yaklasiyo ve sana en uygunu olani veriyo ve cok ince sana uygun ayarlarini yapiyo sadece t500de kucuk boy yoktu bende bir buyugunu aldim ama bende sikinti yapmadi gayet mutlu kullaniyorum,keske bisikletini takasa vermeseydin elden satardin seninki daha iyidi
@Zfrmesela hep soylerim kimi katilir kimi katilmaz sahsi fikrim bu 1000 1500 bisiklet aliyoruz 6 ay gecmiyo satip iyisini almaya calisiyoruz daha zarar oluyo bikereden butce dahilinde iyisini almak varken ,tabi bunu kiti kitina almaya calisan yoktan var etmeye calisan icin demiyorum biraz zorlasa yapabilecekler icin soyluyorum bu is sonucta araba gibo degil sattikca zarar buyuk oluyo ,ha birde okadar para bisiklete verilirmi olsa bizde verirdik napalim deyip 3000tlllik telefonla gezenler var sozum onlara
@wenom
Anlıyorum, ben gündelik olarak sabah çıkıp 2-3 saat içinde 50-60 km yol ve 800-1000metre tırmanış yaparak dönüyorum. Onu yapamam VSF ile.
Geçen eşimle konuşuyoruz, bunu alırsam yol bisikletini satacağımı düşünüyormuş. Dedim ikisi de duracak Ne farkı var deyince, bir arkadaş tamamladı lafı. Yolla akşam eve döner ama bununla dönmez diye ops:
@wenom orası öyle doğru ama yapacak birşey yok şu çanakkale turuna cıkım hemen satışa koycam yeni olanı model olarak aklımda karışıklıklar var 26 inc düşüyorum ama
@wenom
Herkesin durumu farklı. Tx400 ün 2015i 5bin tl yapıyor aşağı yukarı. Sizin için kolay rakam olabilir ama bana göre değil maalesef. Ne iphone kullanıyorum ne de pahalı bisikletim var. O yüzden biz cama ekmek banmaya devam edelim
@wenom butcem yil sonuna dogru 4000 civari olucakta artik suan kullanfigim bisikletinde parasi ama alma tarihini erkene alinca butce biraz dusebilir ben zaten tur bisikletlerimde kelebek gidon kullandim omurgamda rahatsiz lik oldugu icin mecbur kelebek kullaniyorum
@Matizbende zaten soz meclisden disari dedim ve o markanin illa 5000tlligini alman gerekmez illada tur bisikleti istiyosan 500 700euroyada bisikleti var dedim bugun carraroda alsan 500euro vericen zaten anlatmak istedigim birde aslinda seni kastetmiyorum genel konusuyorum