Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

@Zfr
Tx serileri tam tur donanimli t serileri tura donusturulebilir kadro ve donanim fakat bir kac ayrintiyla daha sehir ici ve kisa turlara uygun diye biliyorum fakat kadrolar hepsi ayni kalite ve cromly

Scudo
@spe07
Gidip yakindan gorur biner test eder butcene gore karar verirsin orda

@wenom öyle olucak mecbur uçakla gidip alır geri dönerim peki t serilerinde aldığımız zaman tur ekipmanı kullanabiliyoruz demi kadro kalitesinde farklılık varmı tx lerle benim anladığım tx modelleri hiç bir değişim yapmadan full tur için donanıma sahip t modelleri genelde şehir içi ama yeterli donanım eklenirse tur için olabiliyor

@wenom katılıyorum size kimin bütcesi hangisine yeterse onu alır şimdi baktım t100 modeli bile alınabilir 870euro makul fiyat yani sonrasında isteğine göre toplarsın t500 fiyatı güzel yani 3500 geliyor fuji alınacagına 1000 ekleyip alınabilir

• Beğen
Tepkiler: wenom
Yazdigim yorumlari dikkatli okuyun kimseye git 5000tlye bisiklet al demiyorum demek istedigim su :tur bisikleti istiyosun ama fazla param yok ozaman ben tur bisikletine bakmiyim gidip carraro sedona vs mtb aliyim 1500 2000e diyosun bende diyorumki illa tur bisikleti istiyosan isteginden vazgecme istegin tur bisikletiyse illa tx400 alman sart degil git tur bisikletlerinin bir iki alt modeli al ilerde paran oldugunda kompenetleri yukseltirsin en azindan dogru kadroyu almis olursun bunu demek istiyorum lutfen gereksiz polemik yapmayin.

@wenom

Tilkiyi sokun milletin kafasına sonra da biz bişe demedik

http://imgim.com/millet-ac-ac.jpeg

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@spe07
Kadrolar cromoly 4 hepsi ayni ufak tefek farkliliklar vardir belki

@ilker
Inan tx400 sadece tur maksatli degil gunluk kullanimlara uygun cok akici bir bisiklet, sarsirtir kullanani :)) ben cok sadirmistim hatta @wenom la birara denemek amacli degistirmistik o da sasirmisti ..

• Beğen
Tepkiler: ilker
@wenom
Evet zaten bisikletgezgini yeni bisiklet alanları paylaşıyor bazen Instagram'da, buradan Moğolistan'a gidiyor diye..

• Beğen
Tepkiler: wenom ve spe07
@wenom tamam anladım yani vsf modelinin en düşük olanını bile alsak alivio yani hepsinde aynı kadro isteğe göre toplanabilir bütçene göre tamamdır anladım abicim düşününce gerçekten mantıklı yani sonuçta safkan tur kadrosu alıyosun isteğe göre donanım yükseltebilirsin en düşük modeli bile iş görür şayet ben fuji alacağıma gider t100 alırım hiç yoktan kafam rahat eder şuan iki seçenek var aklımda ya t500 yada t100 v frenlesi

@Zfr
Birak demogojiyi herkes ac ama onumu aliyim bunumu aliyim derdinde, tilkiyi sokturmayin kafaya gunun fotografi volume 2 de takilin:):):)

@spe07
Daha net bilgiler icin bisiklet gezginine danis sonucda onlar daha iyi bilirler ben bildigim kadariyla konusuyorum onlarada danis durumu anlat yardimci olurlar sonucta sattiklari malin arasindaki farklari soylerler

• Beğen
Tepkiler: spe07
@wenom Al bak diyosun keyfine yani abicim valla çok yardımcı oldun bana kahrımı çektin o kadar biliyosun al işte alivio ama adamlar yapmış üsttünde oynanabilir kadro benimki gibi vayy efendim çamurluk olmuyor vay efendim bagaj olmuyor :) ne uğraşcan ya al bunu alivio zaten seni bir şekil idare eder artık kaç aysa ondan sonra vitesleri vs değiştir
https://i.hizliresim.com/GRy907.png

@wenom uzakta oldugum için antalyadan gitme sıkıntı ilk önce ararım anlatırım durumu şu bisikelti böyle böyle sonrasında değiştirebiliyomuz diye sorarrım ona göre gider alır gelirim yapcak birşey yok başka türlü sehir bisikletiyle uğraşmaktan bıktım yani

• Beğen
Tepkiler: wenom
@spe07yurt icinde alivioda senin her ihtiyacini karsilar sonrada duruma gore bakarsin ufak ufak oynarsin canin isterse ilk baslarda bende t100 de dusundum sora t300 dedik kismet t500de bitti

@wenom benim amacım tur kadrosu almak üzerinde donanım benim için öenmli değil zaten onları ya kullanırım yada kullanmdan satar deore yada xt gecerim sorun o kadroyu ben tur için toplayabiliyormuyum öenmli olanı o ama abicim senin bisiklette cok güzel oda aklımda aslında arada 1000 kadar fark var değermi bilmiyorum bin lara için t100 almaya

@ÖmerMurat bak @spe07 gibi de yapabilirsin alternatif olarak, sıfırdan dizmek yerine surly üzerine.

@spe07
Karar senin dedigim gibi bende t100 dedim sora t300 enson t500de bitti butcene gore hareket et karar senin sonucda diyecegim iyi marka alman kalitesi evladiyelik bisikletler hepside biz oluruz bu kadrolara bise olmaz

@Zfr onuda düşündüm şuan yeni aldığım bisikletin üseridneki donanımı surly kadro maşa alıp topasam diye kadronun fiyatı 1700 TL Türkiye de

@wenom çok teşekkür ederim abicim yani şimdi sanada demiştim yıl sonu ancak alabılırım diye ama şimdi öyle paylaşımlar yapıyosunuzki içim gidiyor :) dayanamıyorum bir benim bisiklete bakıyorum birde vsf lere içim gidiyor onun için erken alacağım için bütçe kısıtlı olabilir en son zorlarsam t500 alabilirim ama zorlanmadan t100 alabilirim

Geri