Scudo Sports

Vsf fahrrad manufaktur bilgi tecrübe ve resim paylaşım başlığı

Scudo
@Fahrrad
Necmettin bey seleniz ve bisikletiniz cok guzel gozukuyo sanirim bende biraz toparlaninca broksa gecis yapicam,ayrica nazar degmesin masallah diyelim senin bisikketi cok begeniyorum:):) bu marka keske turkiyede olsa internet sitesei varsa link paylasirmisiniz

@ilker
Ilker bey dogru soyluyosun bende ayni sekil kadro ustu canta var gercekten cirkin duruyo arkadaslarim cikar artik su cantayi diyo:):)

@ilker
@ilker Tesekkürler,Cantayi mecburiyetden tasiyorum icinde powerbank la telefon var alirkende bayagi düsünmüstüm nasil olur diye yorumlariniz durumu anlatiyor.

@wenomTesekkürler Seleyi en kisa zamanda edinmeni dilerim.Benim bisiklet alman mali linkide
(link)

Bu arada benim tarafimdan bey li yazismamiza gerek yok.Direk isimle hitab daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: wenom
@Fahrrad
Bende buyuk oldugunuz farkedince oyle hitap etttim sanki saygisizlik olur gibi geldi terbiyemden oturu,sizin icin sorun degilse o sekilde hitap ederim :):)

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad ve ilker
@wenom @Fahrrad ben de istemiyorum bey falan. Bu arada strava kaydını görünce sizi bulup ekledim. Bir sakıncası yoktur umarım.

• Beğen
Tepkiler: Fahrrad ve wenom
@ilker
Benden yana hicbir sakinca yok,sevinirim.

@Zfr
Ne acidan:):)?

@wenom

Sattıracaksınız ya bilgisayarı ya da kamerayı bana o olacak :)

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@wenom

Seninkinin bana uygun kadrosu yok, tx400'de 26 jant olanı uygun bana, sırf 28'i olanlarda hep 52'den başlıyor sanırım, 48 benim tam ölçü. Bana biraz erken, evvela bir carraro ile kondisyonu açmam lazım, sonra fujiye sarmazsam aranıza katılırım. Direk vsf'ye atlamam motora yeni başlayan birinin gidip cbr1000rr alması gibi olacak. Gün gelince beraber gideriz bisiklet gezginine.

@Zfr
Aslinda banada 52 buyuk bende o yuzden t300 alacaktim ama 52 nin ustune bindim beni rahatsiz etmedi aslinda bacak aramda azcik temas var ama sorun etmedim o acidan t500de karar kildim daha cok sehirici agirlikli olacagi icin 28jant olsun istiyordum, sende ustune biner dener ve karar verirsin almak istediginde ,gezginde aslinda buyuk diye uyardi sen bilirsin dedi tercihi ben yaptim fujiye sarmadan gel vsfye en azindan iyi bir satici ve servis var cok iyi insanlar en ufak sorunun olsa hallederler satis sonrasida onemli fujinin arkasi pek saglam degil diyorlar

@wenom Anlaştık, yaz başı gibi yaşarsak (ki balına yaşıyoruz) rahatsız ederim, vsf tarikatına intisabı gerçekleştiririz, son anda koga atağa geçmezse :)

@Zfr açıkçası bisiklette benziyor biraz yaklaşımımız (her konuda hemfikir olmasak da :)) bende carraroyu şu an idman/performans bir başlangıç-gelişim aşaması olarak aldım, ancak daha sonra tam anlamıyla bir tur bisikletine geçişi düşünüyorum. Hatta şu an aldığım bazı aksesuarları/ekipmanları bile olabildiği ölçü de buna göre planlıyorum. Bende de vsf, koga, genesis hatta surly listede (en çok sanırım surly kadro aklımı çeliyor), bakalım kısmet hangisine olacak.

@ÖmerMurat Surly LHT istiyorsun büyük ihtimalle, bir yerde vardı o da sadece kadro olarak satıyor. Marka açısından sorun olabilir, servisi ve desteği açısından, ki ithalatçısı ve servisi olan (fuji gibi) bisikletlerde bile tedarik sorunu varken surly için yurtdışına gitmek gerektirebilir :) vsf kogaya göre daha f/p görünüyor, koganın özelleştirilebilir olma avantajı sanırım değerini şişiriyor biraz. idwork kullanan yok galiba forumda, hani delirdik de o kadar da değil anlamına geliyor galiba. Carraro iyi olacak diye tahmin ediyorum bu süreçte, fitness'den (trek fx gibi) ziyade cross bir bisikletten tur bisikletine geçmek yadırgatmayacaktır, gerek ağırlık gerekse manevra açısından. Ben ekipman toplamayı ihtiyaç hasıl olmadan yapmayı düşünmüyorum, böylesini de tavsiye ederim, lüzumsuz harcamanın önüne geçer. Mesela belki sadece iki arka bagaja yetecek kadar ihtiyacım olacakken ben tam tekmil olsun diye ön bagaj da alırsam gereksiz olur. Hadi inşallah ikimize de nasip olur, hevesimizi söndürecek hiçbir şey olmadan devam ederiz.

@Zfr bundan sonraki bisikletime yolculuk çok muhtemel sadece kadro almakla başlayacak zaten, donanımlı bir bisiklet almayı düşünmüyorum, donanımı tamamen kendi tercihlerime göre yapmak istiyorum, planladığım turlar doğrultusunda olacak o da, dediğiniz gibi kogada bunu yaptığınızda fiyat oldukça şişiyor. Ekipman/aksesuar anlamında da çok temel şeylerde almışken bir kere alayım diye bakıyorum açıkçası ama gereksiz yere harcayacak param da yok zaten, o yüzden temelde aynı mantıkla bakıyoruz olaya, ihtiyaçlar doğrultusunda ve sırayla. Ama öncelikle 227'nin bir hakkını verelim ondan sonra bakalım kısmette ne var.

Geri