888 kisi yazmistir da ben de ilave edeyim ;
- hafta ici sabah saat:06:00 da , tuzla'dan marmaray ile yola cikiyorsun ve aktarma istasyonuna variyorsun
- 08:30 civarlarindaki mesai baslangici icin ikitelli deki is yerine , marmaray sonrasi , metrobus ile devam ediyrosun.
- bazi bolgeler icin de ilave olarak normal otobuse biniyorsun
- yaklasik 2:30 saat tum insanlar ile beraber bir maske uzakliginda ayni yerdesin.
- aksam 18:00 gibi is yerinden cikiyorsun ve bunun tam tersinde evinize donmeye calisiyorsunuz , diger tum emekciler gibi.
- yasaklarin aksam 21:00 de bitiyor olmasi nedeniyle trafigin allak bullak olmasi da cabasi .
- yerel semt pazarlari acik , mitingler acik , AVM'ler acik hatta spor salonlari acik.
simdi , boyle bir senaryoda , virusun sadece bir kullanimlik maskeden (ki o maskenin kac defa kullanildigini kimse bilmiyor) bulasmayacagini dusunuyor musunuz ?
Kisaca , insanlarin , haftasonuna girdigi zaman , yukaridaki mantigi dusunerek , evinde oturabilecegini dusunuyor musunuz ?
sadece , bir posetle , 10 km yuruyen ve hatta is yerinden izni olmasina ragmen , is yeri disinda baska bir sehirde olan insanlar oldugunu biliyor musunuz ?
Yollarin, hafta icinden az da olsa hallice kalabalik oldugunu sadece ben mi goruyorum. ?
Insanlarin , hem gecim derdi hem de sabah karanlik yuzunden psikolojilerinin bozuldugunu tahimn edebiliyor musunuz ?
Bunlarin isiginda , neden hafta sonu , 3-5 lisansli ve bu spora gonul vermis arkadaslar birlesip de , bisiklete binildigi zaman , Turkiye'nin gundemine oturuyor anlayamiyorum?
Bu arada insanlar asi da oluyor , bilginize .
Ekleme/Duzeltme , yanlis anlasilmamasi icin ;
Benim bu yazdiklarim kesinlikle hem disarida da aktif olarak gorsutugum dostlarima ve buradaki arkadaslarima yayilmis bir yazi degil. benim bilgilendirme yaptigim kesim su ;
isleri ve calisma saatleri uygun , esnek calisma saatleri olan ve hatta isi geregi hafta ici evinden calisan ve gelirleri biraz daha belki yuksek olan ; hafta ici gunlerde sabah yada aksamlari kosularini yapabilen , spor salonlarina aktif zaman ayirabilen ve hatta kapali havuzlari da kullanabilen kisilerin ; hafta sonunu da bisiklete ayirip , zwift uzerinden takimlar kurup sabah 10:00 - 11:00 gibi baslayip surusler yapan ve daha sonra da bunlari sosyal medyada fotograflar ile paylasip ustune de ; "yasaklar hepimiz icin , sadece kendiniz yoksunuz vs vs vs " turu yazi yazanlar icin.