BirLebowski
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.657
- İsim
- ERAY
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Focus
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam aslında bağlı bulunan valiliklerden lisansınız ile beraber antrenman izni alabiliyorsunuz, ben bu konuyu genelge de ki 20 yaş altı sporcular için verilen serbestliği referans göstererek hem istanbul valiliğine hem de cimere sordum. Cimer genelge de açıkça belirtilmiştir diye döndü. Yani çıkabilir miyim diye bir daha sordum yine genelge de yazmaktadır diye döndü, emin değiller .herkesin kararına saygım var. gerçekten bisiklet kullanma izni olmayan veya çalıştıgı iş yüzünden özel izni olmayıp da yola çıkan insanları emniyet şeridinden arabayla giden insanlara benzetiyorum. kimse ceza yazmıyor ama yasak. tek süren arkadaşlar neyse bide peletonla çıkanlar var ki onlar evlere şenlik.
benim verebildiğim tek tepki ise kudos vermemek oluyor.
İstanbul valiliğine telefon açtım, onlarda haklısınız gelin süreli yada belli bir süreyi kapsayan yazı veriyoruz lisansınız ile başvurabilirsiniz, bu sizin hakkınız diye döndüler.
Nihayetinde belli bir bürokrasiyi yerine getirirseniz yasak değil. Hem de daha sağlıklı bir bünye için de faydalı. Benim gibi sabah 8 akşam 7 çalışan insanların hafta içi bisiklet sürmesi çok mümkün olmuyor. İşe bisiklet ile gelmeyi bir süre denedim ama bankacıyım malum daha casual giyinmek durumundayım. Yani hafta sonu dışında şansım kendi adıma yok. Hafta sonu 2 saat antreman yapmanın emniyet şeridi magandaları ile aynı kefeye konulması bence doğru değil. Siz abarttınız belki anlaşılsın diye ama hafta sonu antrenman yapan biri olarak şunu söyleyeyim hiç emniyet şeridi kullanmadım yeltenmedim bile