Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Strava'da takip eden bilir. Gidişe "Öz-gür-lüüükk" diye bir başlık atmıştım. Bu dönüş ve adı;
"Öz-gür-lüüükk, buraya kadarmış"😕
Screenshot_20201108-214643_Strava.jpg

Scudo
O değil de bacak kılıflarını (ne diyeceğimi bilemedim) yine kullanamadım. Hava kararınca düşer sıcaklık diyordum, 10°C'de sabit kaldı.
Sırtımda götürdüm, getirdim.😁

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
@Cemal Ç.
Cemal bey 3.çocuk ortalamandan 1 km/sa çalmış. Artık ortalama hızınız biraz daha düşük. :ssrtcbya:
Üçüncü yüzünden değil o. Hanımın başıma inşaat sorunu açıp, hafta sonları ustaların başına bekçi dikmesinden.😅

Dede mi hızlı baba mı?

Ben oyumu @Süper Dede 'den yana kullanıyorum. @Cemal Ç. yi zaten Kumkısık' tan bilirim. Hele ki o kadar forumu velveleye verdikten sonra sadece 3000 km cik gittiğini duyunca, ne bileyim güvenesim gelmedi.

Dede mi hızlı baba mı?

Ben oyumu @Süper Dede 'den yana kullanıyorum. @Cemal Ç. yi zaten Kumkısık' tan bilirim. Hele ki o kadar forumu velveleye verdikten sonra sadece 3000 km cik gittiğini duyunca, ne bileyim güvenesim gelmedi.
Bende oyumu dededen yana kullanıyorum. :harika:

@Cemal Ç. gardaşımın evi şenlendi. Yörük düğünü gibi oldu maşallah. O şimdi Atahanı alır kucağına olmadı yerde bacaklarını uzatır eeee pış pış eeee , yat oğlum yat eeee eeee ,uyusana çocuk yarın bisiklet süreceğim pış pış pış. Allah sabır versin ,muhabbeti bol olsun.:koptum:

@Süper Dede Mümtaz Ağebeyime gelince benim gibi çakma erkek değil. Çıkıyorum gezmeye deyince en az 5 vilayet görüyor.😍

@hamlet2006 kardeşim 3000 km yi duyunca ben bile şaşırdım. 6300 ile kapadım geçen yıl eylülden bu yıl eylüle sezonu. Bisiklet hacısı dedik. Dön babam dön turlarını, tavaflarını izledik . Yok 3000 bin değildir daha fazladır gardaşımın aldığı yol.

@Süper Dede Mümtaz Ağebeyime gelince benim gibi çakma erkek değil. Çıkıyorum gezmeye deyince en az 5 vilayet görüyor.😍
Aman necmeddin kardeşim o ne demek, Ben boş gezenin boş kalfası olarak habire dolanıyorum. Sizlerin işleri var ve o yüzden daha az km ler yapıyorsunuz. Esas replika benim... :koptum:

Aman necmeddin kardeşim o ne demek, Ben boş gezenin boş kalfası olarak habire dolanıyorum. Sizlerin işleri var ve o yüzden daha az km ler yapıyorsunuz. Esas replika benim... :koptum:
Yok be abi Maşallahın var şu soğuk kış günlerinde ben bisikletçiyim diyen bir çok kişiyi kestane gibi çizer , ateşinle pişirirsin evelallah. :harika:

Bakın gazlıyorsunuz ama ben gazla yürümüyorum. Neredeyse bir aydır bisikletler bodrumda duruyordu.
Süreyim diyorum, haftaiçi hep iyi giden hava haftasonu sürekli yağıyor. E haftaiçi bellli, sabah 3 akşam 7 çalışıyorum neredeyse.
Eve gelince iki döneyim diyorum yolda, eve girince "oğlum sen insansın lan" diyorum bana.
Çalışmadığım günleri mumla arıyorum şimdi.😕 Ne diyek, buna da şükür.
Şimdi kol sakat, sürerken o kadar sıkıntı yok ama arka frene dokununca biraz sızlıyor. Dağ bisikletine hiç kalkışamıyorum zaten.
Yine yol bisikletiyle üç, beş dolanayım desem şimdi patronun kulağına gider. Raporluyum, patron "sen sakatım diye işe gelmeyip bisiklet mi biniyon" dese ayıkla pirincin taşını.😒 Tanrı belalarını versin arkamdan konuşan çok Türk varda yaşadığım yerde. Benden ne istiyorlar bir anlasam.😒
Neyse, doluyum sıkmayım canınızı.
Dün hanıma da dedim. Ben bisiklet sürerken hiçbir şey düşünmüyorum.
Sadece sürüyorum.

246842 dosyayı görüntüle
Trainer çalışması yaptım, yükseklik değerlerini uydurdu cihaz. Kapalı balkonda yaptım. Aslında bir saat yapacaktım ama seleyi tutan vida düşünce şeklim kaydı...:koptum:bu arada mesafe 11.499 m

H.sonları sokaklar kalabalıklaşmadan gidip dönecek şekilde devam sürmeye. COVID olmasa da sabah erken çıkmaktan dolayı soğuk hava mahvetti :)

Geri