Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Tendinitim tam olarak iyileşmiş olmasa da son bir kaç gündür sürmeye başladım. Ben, gece sürmeyi seviyorum. Bu akşam da çıktım. Eve 2 km kala, arka vites telim koptuğu için tabanvay olarak eve döndüm. Kondisyonum da biraz gerilemiş. 🙁
IMG_20201115_014350.png

Scudo
Aslında benim ki iki gün boyunca bununla toprak düzeltmeye çalışmaktan oldu.
Screenshot_20201115-102153_Google.jpg

Sonra ki iki hafta da çok üzerine düşmeyip işe devam edince, almış yürümüş.😅

yaka değiştirirken vapura binmek dışında
Onun da yolu var sayın @demircanguler . Youtube'da izlemistim öyle bir şey.
Adam yanında taşıdığı şişirilen, balon gibi bir şeyle bisikleti tekneye çeviriyordu.
Tabi biraz irice olduğu için taşıyıcı (römork) kullanıyordu.😅

• Hahaha
Tepkiler: _Madmexx _
Gerçek, yalan emin değilim ama tanık olduğum bir olaydan sonra Kemeraltı'na çiçek olup girerim. El, kol serbest şekilde gezmek başı belaya sokar orada.🤣

Son düzenleme:
Evet bir çok kişi spor salonları kapanacakmı kapanmayacakmı derdine düşmüşken, elimizdeki bu güzel imkanın kıymetini bilmeye ve bisikleti şahsım olarak her alanda güzellemeye devam.

Sahilden önce bir Sirkeci yaptım.
02.jpg

Dönüşte Unkapanı güzergahında kesmedi, köprüye Taksim yönüne saparak meydana kalabalığa çıkmadan tüneli kullanarak Harbiye'nin oradan dönüş yaptım. İşte bu iyi geldi.

01.jpg

Pislete şehir içinde fazla binipte " aklı evvel liyakatlı" burokratlarımizin gozune batmayin.
Yasaklayi vırırlar songra.

Tek başina Spor yapmayı, denize girmeyi, balik avlamayı, bisiklete binmeyi yasaklayan vizyonsuzlar. Adina bilim kurulu deyip hicbir bilimsel calismasi olmayan proflar sürüsü.
Maske gerekli degil deyip sonra mecbur eden seni koyun zanneden sonra ekonomi takla atmasin diye turkuaz tabloyu toz pembe gosteren Hulisi Kentmen bakanimiz.

Avrupada mezarliklari gosteren. Turkiyede taburcu olurken kolbasti oynayan dedeleri gosteren " Duyarli Medyamiz" sokakta muhabirlerine maskesiz adam avlamaya gonderiyor.

(link)
+14 km var, uygulamayı geç açtım...
Abi maşallah. Yaz aylarında tek başıma uzun km ler atabiliyordum. 1.5 aydır büyük oğlumla sürüş yaptığım için 10- 15 km anca atabiliyorum bir günde. Hava şartlarına da çok aldırış etmiyoruz. Fırsatını bulunca yapıştırıyoruz.
Dün çocuğun yüzü soğuktan biraz yandı. Akşamdan kıremledik(vazelinle) sabaha kızarıklık gitmiş. Patrondan da biraz fırça yedik. :)

Pislete şehir içinde fazla binipte " aklı evvel liyakatlı" burokratlarımizin gozune batmayin.
Yasaklayi vırırlar songra.

Tek başina Spor yapmayı, denize girmeyi, balik avlamayı, bisiklete binmeyi yasaklayan vizyonsuzlar. Adina bilim kurulu deyip hicbir bilimsel calismasi olmayan proflar sürüsü.
Maske gerekli degil deyip sonra mecbur eden seni koyun zanneden sonra ekonomi takla atmasin diye turkuaz tabloyu toz pembe gosteren Hulisi Kentmen bakanimiz.

Avrupada mezarliklari gosteren. Turkiyede taburcu olurken kolbasti oynayan dedeleri gosteren " Duyarli Medyamiz" sokakta muhabirlerine maskesiz adam avlamaya gonderiyor.
:harika::harika::harika:

Geri