Burak Altaç
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 4.967
- İsim
- Burak Altaç
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Bende ondan olmuşum sayın @Burak Altaç .😕 Benim terimim piston sıkışması oldu ama Türkiye'de ne deniyor bilmiyordum.😅Tendinitim
Geçmiş olsun. Karpal tünel sendromu olabilir.Bende ondan olmuşum sayın @Burak Altaç .😕 Benim terimim piston sıkışması oldu ama Türkiye'de ne deniyor bilmiyordum.😅
Onun da yolu var sayın @demircanguler . Youtube'da izlemistim öyle bir şey.yaka değiştirirken vapura binmek dışında
Abi maşallah. Yaz aylarında tek başıma uzun km ler atabiliyordum. 1.5 aydır büyük oğlumla sürüş yaptığım için 10- 15 km anca atabiliyorum bir günde. Hava şartlarına da çok aldırış etmiyoruz. Fırsatını bulunca yapıştırıyoruz.(link)
+14 km var, uygulamayı geç açtım...
Pislete şehir içinde fazla binipte " aklı evvel liyakatlı" burokratlarımizin gozune batmayin.
Yasaklayi vırırlar songra.
Tek başina Spor yapmayı, denize girmeyi, balik avlamayı, bisiklete binmeyi yasaklayan vizyonsuzlar. Adina bilim kurulu deyip hicbir bilimsel calismasi olmayan proflar sürüsü.
Maske gerekli degil deyip sonra mecbur eden seni koyun zanneden sonra ekonomi takla atmasin diye turkuaz tabloyu toz pembe gosteren Hulisi Kentmen bakanimiz.
Avrupada mezarliklari gosteren. Turkiyede taburcu olurken kolbasti oynayan dedeleri gosteren " Duyarli Medyamiz" sokakta muhabirlerine maskesiz adam avlamaya gonderiyor.