Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Ekincan bey tebrikler, her gün 35-40km... 1 gün atlasanız, diğer gün 70-80km... gerçekten güzel bir ritim, hiç bozmadan devam o zaman.

Scudo
@Cemal Ç. @_Madmexx _ Kafamda güzel değildi ama niye "kılıf" dedim bende anlamadım..😁
images (1).jpeg

Bu arada bende 3000-3500 km yaptım sanırım bu sene, 1000 km daha olur gibi çok üşütmezse...

Şimdi sayın @hamlet2006 yazmadan ben yazayım. Sayın @HakanAydn , göz var izan var. Bir şu elemana bakın bir de bana. Tanrı aşkına iyi bakın. Aradaki fark büyük yardan (yar uçurum demekmiş) bile fazladır.

@cazci O kadar büyük değil ama zaman zaman benimde çekiçle çalıştığım oluyor. Thor dayının çekicinin aynısı ama daha küçük modeli. 2 kg'dı sanırım.😅

Evet, pandemi yılının son iki ayını yaşıyoruz.
Yıllık toplam mesafeler ne durumda?
Benim 7-8 bin arası olacak gibi....
Bu sene en çok ben yaptım demeyi istesem de maalesef bir şey yapamadım. Strava ve mi fit kayıtlarına göre toplam 630 km. Malum pandemi, hastane ve ev üçlemesi ile pek bir şey mümkün olmadı benim için. Pandemi ve vardiya aslında bir nevi bahanem oluyor. Aslında çıkılsa çıkılır ama tek sürüş yapmak sıkıyor bu seferde, iş ve özel hayatta zaten teki. Birisi ile çıkınca da tempom uyuşmuyor. Oturduğum toki de, ısınma olarak merkezi doğal gazlı kalorifer sistemi olsa da maalesef yakmadıkları için en güzel decathlondan trainer alıp hem bisiklet binmek hem ısınmak olacak gibi duruyor.

Üstadım şişirsem şişirsem 5 bin😂şaka bir yana hergün birköy diyerek geziyorum ve bu nedenle 5 bin👍pandemiden dolayı 5 aydır malum evde olmanın verdiği avantaj benim için 👋

Şimdi sayın @hamlet2006 yazmadan ben yazayım. Sayın @HakanAydn , göz var izan var. Bir şu elemana bakın bir de bana. Tanrı aşkına iyi bakın. Aradaki fark büyük yardan (yar uçurum demekmiş) bile fazladır.
Bizimki yardıra yardıra 3000 km bisiklete biniyor. Elin oğlu çekiçle yardırıyor. Sonra da aramızda yar kadar fark var diyonuz. Gülmekten yarıldım. Yar bana bir eğlence... demeye gerek mi var. Burada çeşit çeşit birer tane yaren var.

Bizimki yardıra yardıra 3000 km bisiklete biniyor. Elin oğlu çekiçle yardırıyor. Sonra da aramızda yar kadar fark var diyonuz. Gülmekten yarıldım. Yar bana bir eğlence... demeye gerek mi var. Burada çeşit çeşit birer tane yaren var.
Ben haddimi bilirim. Çatmayacağım size sayın @hamlet2006 .😉 Sözleri carpıtmayın lütfen.😅

Strava kullanmadığımdan bu sene için net bir şey söyleyemem, ama yol bisikletimi 2 Eylül 2018'de aldım. Km saatini MTB'den çıkarıp yola taktığımda 18000 civarıydı, az önce baktım 52060 yazıyor. Yuvarlak hesap 26 ayda 34000 km geride kalmış. Kışın da durmak yok, yola devam Cem abi.

Mildir o mildir. Kilometre değildir. Bisikletin hız sayacını yanlışlıkla mile getirdin değil mi?
Bilemediniz sayın @hamlet2006 . "Km" bile değil, "mt" cinsinden yazdım.
Dön baba dönler iş başlayana kadarmış.😕

Strava kullanmadığımdan bu sene için net bir şey söyleyemem, ama yol bisikletimi 2 Eylül 2018'de aldım. Km saatini MTB'den çıkarıp yola taktığımda 18000 civarıydı, az önce baktım 52060 yazıyor. Yuvarlak hesap 26 ayda 34000 km geride kalmış. Kışın da durmak yok, yola devam Cem abi.
Maşallah 😍

Yemini bozdum, savulun uleeeeeyyynnnn.🤣
Fren yaparken azıcık sızlıyor ama yavaşlamamak için bahane işte.🤪
Screenshot_20201108-134045_Strava.jpg

• Beğen
Tepkiler: vurakh
hemşerilerim heryerler inşallah bir gün beraber süreriz :)

• Muhteşem
Tepkiler: Mr.pro
Geri