er ai
bozkır gezgini
- Tepki
- 573
- Başlangıç
- 2000—01
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Geçmiş olsun. Bir aydır benim de kıçım semere deymedi desem yeridir.😓Virüse rağmen biniyordum ama buna rağmen binemiyorum maalesef 🙁
Şimdilik karşılıklı olarak oturuyoruz 😏
244403 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim. Benimki o kadar uzun sürmez umarım.Geçmiş olsun. Bir aydır benim de kıçım semere deymedi desem yeridir.😓
Ben de Arras'a git gel 100 diyordum. Geçen "ben niye gittiğim yerden dönüyorum ki 100 için" dedim. Şöyle bir bakındım. Evin yakınında ki daha büyük yerlere gitsem yine 100 km oluyor. Hem bir geçtiğim yoldan ikinci defa geçmiyorum hem de bildiğim yollar, kaybolmuyorum.😅Arada biniyorum, dün Akyaka tarafına doğru git gel 49 km...
Hazır, hanım, kızımızı ziyarete gitmişken ben de km lerin dibine vurayım diyorum...![]()
Ben de dün itibariyle pozitif. Bisiklet sürerken hiçbir sıkıntı yaşamadım, 8 ler okula gelmeye başladığı gibi şifayı kaptım. Bir de keratalar benim testim pozitif çıktı diye sitem etmezler mi? Benden onlara bulaşıp hasta olacaklar diye korkuyorlarmış. Ben sanki havadan kaptım onlardan değil de7 ay sonunda pozitifleşerek sahalardan çekildim 😄 bu kadar zaman dikkat ettim hatta bilen bilir maskeyle bisiklet sürdüm gelin görün ki kaçamadım. Filyasyon ekibi temaslı soruyor yok, kimse yok nereden geldi bu diyorum 😂 neyse arkadaşlar dikkat edin kendinize, kaçamıyoruz o yüzden bağışıklığı güçlü tutun 👍