Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Göksu Parkı'ndaki bireysel piknik ve kitap okuma etkinliğimden dönerken. 23.7 km.

P_20201015_172125.jpg

Scudo
244253 dosyayı görüntüle
Kalori hesabında yanlışlık var gibi. Ben bu kaloriyi iki yüz km de yakıyorum. Ort da çıkmamış...Ayarlar bölümündeki bazı rakamları değiştirdim. Otomatik olarak kayıtlı dinlendik nabız 20 de duruyordu, maksimum nabız 20 de duruyordu. Büyük ihtimal bu değerlere göre ölçtügünü yazıyor o yüzden kalori yüksek çıkıyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arada biniyorum, dün Akyaka tarafına doğru git gel 49 km...
Ben de Arras'a git gel 100 diyordum. Geçen "ben niye gittiğim yerden dönüyorum ki 100 için" dedim. Şöyle bir bakındım. Evin yakınında ki daha büyük yerlere gitsem yine 100 km oluyor. Hem bir geçtiğim yoldan ikinci defa geçmiyorum hem de bildiğim yollar, kaybolmuyorum.😅

Hazır, hanım, kızımızı ziyarete gitmişken ben de km lerin dibine vurayım diyorum... :D

Hazır, hanım, kızımızı ziyarete gitmişken ben de km lerin dibine vurayım diyorum... :D

Bir yerlerde buluşsak mı @Süper Dede :koptum: Hanıma çocukları bırakıp bir Karadeniz yapasım geldi. Gelecek yıl için bir bilezik sözü versem halledebilirmiyim acaba ?:)

Olur valla, ben yarından itibaren uzun turlara niyetleniyorum. Hanım 13 gün yok, vurayım kendimi dağlara diyorum...@necmeddin

7 ay sonunda pozitifleşerek sahalardan çekildim 😄 bu kadar zaman dikkat ettim hatta bilen bilir maskeyle bisiklet sürdüm gelin görün ki kaçamadım. Filyasyon ekibi temaslı soruyor yok, kimse yok nereden geldi bu diyorum 😂 neyse arkadaşlar dikkat edin kendinize, kaçamıyoruz o yüzden bağışıklığı güçlü tutun 👍

7 ay sonunda pozitifleşerek sahalardan çekildim 😄 bu kadar zaman dikkat ettim hatta bilen bilir maskeyle bisiklet sürdüm gelin görün ki kaçamadım. Filyasyon ekibi temaslı soruyor yok, kimse yok nereden geldi bu diyorum 😂 neyse arkadaşlar dikkat edin kendinize, kaçamıyoruz o yüzden bağışıklığı güçlü tutun 👍
Ben de dün itibariyle pozitif. Bisiklet sürerken hiçbir sıkıntı yaşamadım, 8 ler okula gelmeye başladığı gibi şifayı kaptım. Bir de keratalar benim testim pozitif çıktı diye sitem etmezler mi? Benden onlara bulaşıp hasta olacaklar diye korkuyorlarmış. Ben sanki havadan kaptım onlardan değil de :komik:

Geri