seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 18.001
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Hatap barajı abi@necmeddin yeni hayat?
Merzifon - Çankırı-Çorum olacak rotan ozaman. Tamam abi sorun yok. Eylülün 18'i kesin 24'ne kadar buradayım her halükarda görüşürüz.@necmeddin Çankırı'da kızım var, ona uğrarım ve geri dönüşte de sana uğrarım...
33 kilometrede 12m elo mu? S Ü P E RMesai çıkışı toksinimizi attık(link)237979 dosyayı görüntüle
Maşallah iyi yol almışsın. Havalar hala sıcak dikkatli ol delikanlı. 😍İlk gün 225 km ile fatsa da deniz kenarında bir piknik alanindayim. Geçen yıl Berke, Bulut ve ben burada dinlenmiş tık...bu gece buradayım...
Saç stilim dedeciğime uysun diye 2 gün önce kazıttım kafayı dermişim.Bakın kimler var Çorum'da. Mümtaz Ağabey ve Youl Brynner (@necmeddin ağabey)
239605 dosyayı görüntüle
Hacamat mı yaptırdın yoksa Necmeddin abi? Senin öyle konu vardı o da yalan olduSaç stilim dedeciğime uysun diye 2 gün önce kazıttım kafayı dermişim.@hamlet2006 çok çınlattık kulağını.
![]()
Bence yakışmış. Bıyıklar daha öne çıkmış. Yakışııır.😉🤙🏻Saç stilim dedeciğime uysun diye 2 gün önce kazıttım kafayı dermişim.@hamlet2006 çok çınlattık kulağını.
![]()
Kafayı hacamat yaptırdım. Evet konuyu yalan ettiler İnsanlar önyargılı ve görüş açıları dar olunca tecrübesi olmayan olaylara anlamsız ve boş tepkiler geliştiriyorlar. Kurt olayına girmeyim 😍 Selam gönderdik arkadaşlara hi may demedik öylece elimizi kaldırdık.Hacamat mı yaptırdın yoksa Necmeddin abi? Senin öyle konu vardı o da yalan olduBıyıkları boyama bence böyle daha iyi, birde elini Hitler selamı gibi değil de @Cemal Ç. gibi yapsan güzel olurdu uluyan kurt (siyasal olan değil)
Eyvallah gardaşım, sağolasın.Bence yakışmış. Bıyıklar daha öne çıkmış. Yakışııır.😉🤙🏻