Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Hoşgeldin eylül,hoşgeldin hüzün,hoşgeldin sonbahar :harika: (link)
3D0A5491-2AF5-48DA-8671-54F441B3E099.jpeg

Scudo
@necmeddin yarın sabah yola çıkıyorum, Samsun, Çorum, Çankırı yapıp geri dönücem. İnşaallah seni de ziyaret ederim. Yollarda kamp kurup biraz stres atıcam.

Abi çorumda köydeyim. İzinde boş boş gölü bekliyorum. Balıkta gelmiyor. Bu tarafa gelirken ararsın görüşürüz. :harika:
Oltaları dizdim balık yok ,tatlı su ıstakozları yemleri dövüyor.:ssrtcbya:
20200902_172629.jpg

Çoruma gelince yada gelmeden haber edersin, bir yerde buluşuruz. @Ali Kılıç 35.5 denk gelirse tanışmış da oluruz.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: HakanAydn
İlk gün 225 km ile fatsa da deniz kenarında bir piknik alanindayim. Geçen yıl Berke, Bulut ve ben burada dinlenmiş tık...bu gece buradayım...

İlk gün 225 km ile fatsa da deniz kenarında bir piknik alanindayim. Geçen yıl Berke, Bulut ve ben burada dinlenmiş tık...bu gece buradayım...
Maşallah iyi yol almışsın. Havalar hala sıcak dikkatli ol delikanlı. 😍 :harika:

Saç stilim dedeciğime uysun diye 2 gün önce kazıttım kafayı dermişim. :koptum: @hamlet2006 çok çınlattık kulağını.:ssrtcbya:
Hacamat mı yaptırdın yoksa Necmeddin abi? Senin öyle konu vardı o da yalan oldu :) Bıyıkları boyama bence böyle daha iyi, birde elini Hitler selamı gibi değil de @Cemal Ç. gibi yapsan güzel olurdu uluyan kurt (siyasal olan değil)

Hacamat mı yaptırdın yoksa Necmeddin abi? Senin öyle konu vardı o da yalan oldu :) Bıyıkları boyama bence böyle daha iyi, birde elini Hitler selamı gibi değil de @Cemal Ç. gibi yapsan güzel olurdu uluyan kurt (siyasal olan değil)
Kafayı hacamat yaptırdım. Evet konuyu yalan ettiler İnsanlar önyargılı ve görüş açıları dar olunca tecrübesi olmayan olaylara anlamsız ve boş tepkiler geliştiriyorlar. Kurt olayına girmeyim 😍 Selam gönderdik arkadaşlara hi may demedik öylece elimizi kaldırdık.
Bence yakışmış. Bıyıklar daha öne çıkmış. Yakışııır.😉🤙🏻
Eyvallah gardaşım, sağolasın.

Bugün benim için harika oldu. Dünya tatlısı bir insanla yüzyüze tanışma onuruna sahip oldum. Çok lafladık. Mümtaz ağabeyin muhabbetine doyum olmaz. Gelmiş,görmüş ve hayata dair çok konuda kendisini geliştirmiş. Sportmen,mütevazı ve adı gibi Mümtaz bir kişi. Sağolsun iyi yürekli ağabeyim beni eş geçmedi. Her zaman derim insanlığın sanalı geneli olmaz diye. İlk defa tanıştık fakat yıllardır tanışıyormuşum hissini uyardı.

Virüs mürüs dinlemedim kucakladım ağabeyimi. :)
480 km yol aldım demişti yanına ilk vardığımda ve halen yolda şu an. Benim diyen genci de ,sporcuyu da silkeleyecek spor disiplinine sahip Maşallah. :harika:
20200905_151121.jpg
20200905_145001.jpg
20200905_150453.jpg

Bana bugün çok güzel öğütler verdi. Patlayan lastiği betona ve asfalta zımpara yaparak onardı. Mümtaz Ağabey profosyonel bir sporcu ve benimde hocam. Bu güne kadar ondan çok tüyo aldım ve çok şey öğrenmiştim. Bugün tanışmak nasip oldu bu güzel insanla. Kelimeler bazen kişiyi tarife yetmez. Mümtaz Ağabey böyle bir kişi işte.
Yolun açık olsun canım ağabeyim. Dönüşün bu istikamette olursa kardeşin burada başımın üstünde yerin var.:harika:

@necmeddin sevgili kardeşim, misafir perverligin ve cana yakınlığın ancak yaşayarak farkedilecek kadar güzel. Yüreğinin sıcaklığı karşındakine son derece pozitif duygular aktarıyor. İyi ki seni tanıdım...

Virüse rağmen bisiklete umarsızca bindi, döne döne duramadı.Sonra bir ''ah'' mı aldı ne olduysa oldu,yakışıklı yörüğümüz frenkeştayna döndü bu saatten sonra dışarıya bile çıkamaz, değil ki bisiklete binmek.:krktm:
Cemal dışarı felan çıkma uçak düşürürsün mazallah.:tskler:

IMG_20200905_200333_181.jpg

Geri