Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Strava kalleştir! :koptum:
234450 dosyayı görüntüle

Para ödemiyoruz diye ne kadar yanlış yönlendirdi beni kim bilir? Km saatinden veriler. Çok fark yok gibi ama üç beş defada fark açılır.:D
234452 dosyayı görüntüle
234453 dosyayı görüntüle
234454 dosyayı görüntüle

Evden çıkış ve giriş 07:55. Decathlon'a falan uğradım, çok oyalanmışım. :D

Hacı,
Aradaki fark iman gücü farkı. Strava bunu nasıl ölçsün muhterem. Strava uçmaz, mürid uçurur.
Selam ve GPS ile...

Haftayı 200+ ile kapatalım bari dedim. :)
Screenshot_20200719-181559_Strava.jpg

200,45 km
8 saat 15' 54"
1.500 m kazanım
saatin pili tam tükendi, nabız verisi ve kadans yok.
Son yüz km karşıdan sert rüzgar ve ayak baş parmağının tırnağı arıza çıkarttı...

Dün yine Silivri tarafından döndüm. Hem bütün yol boyu, hem de Tüyap'a çıkan bu meşhur yokuş da dahil tüm yol boyu günlerdir İstanbul'da sert esen ve karşımdan vuran kuzeydoğu rüzgarı bütün yol boyu yokuşlardan beter yokuş yaptı.

Dün sabah yola çıktığımda Selimpaşa ve Celaliye tarafında denk geldiğim ve selamlaştığım grupdan olan arkadaşlar burada varsa onlara da selam olsun.

buyukcekmece-1.jpg

Sıcak ve rutubete rağmen :
150,76 km
5 saat 47' 38"
1100 m. kazanım
79 rpm kadans ort.
107 hr ort ile...

Motoru soğut süper dedişko. Bu yaşta 30 ortalama ile gitmek kalbe sıkıntı yapar. Hem gençler çıtayı bu kadar yüksekte görünce bisikletten soğurlar mazallah.

102,75 km
24.95 km ort.
4 saat 07'
1200 m kazanım

Rüzgar 15 km hızla 51 km boyunca karşıdan esti. En azından sıcak yoktu... :)

@mehmetsunu sıkıntı yok, bu dereceleri 103-108 hr ort ile yapıyorum. Elli üç senedir spor yapan birinde kalp sorun çıkarmaz merak etme. Ayrıca alıntı yaptığın etap 26 km ort ile bitti.... :harika: :)

Elli üç senedir spor yapan birinde kalp sorun çıkarmaz merak etme.
Dede spor yapmak var, spor yapmak var. İkisi farklı terimler. Anladığım kadarıyla sen zaman buldukça spor yapmıyorsun. Spor senin işin olmuş.

@Süper Dede ağabey, boy ve kilo nedir? Tahmin edeyim dur, 178 ve 72? Abi çok açık ara öndesin..Yazmayan forum üyesi varmıdır senden üstte bilm ama, sana en yakın @Cemal Ç. var sanki (hergün km yapan), ohoo, o dünkü çocuk olamaz senin verilerin yanında..Duymasın..😁

İhtiyarladıkça boyum bir iki cm kısaldı, gerçek söylüyorum. Şu anda 1.76 boy 78 kg yum. Ama her spor yapana aşırı saygım var. Yaşı, boyu, kilosu ne olursa olsun. Ayrıca, ne olursa olsun kendimi hiç bir zaman diğer insanlardan üstün görmedim ve görmem. Hep daha aşağıdan bakıyorum tüm insanlara. Unutmayalım ki, şeytan kibrinden kovuldu Allah katından... :) :harika:

@Süper Dede ağabey, boy ve kilo nedir? Tahmin edeyim dur, 178 ve 72? Abi çok açık ara öndesin..Yazmayan forum üyesi varmıdır senden üstte bilm ama, sana en yakın @Cemal Ç. var sanki (hergün km yapan), ohoo, o dünkü çocuk olamaz senin verilerin yanında..Duymasın..😁
Sayın @HakanAydn okuyamadınız sanırım. Adam 53 yıldır spor yapıyorum diyor. :ssrtcbya:

@Cemal Ç. ilk okulda çok haşarıydım, o yüzden 3. sınıfta beni beden hocasına teslim ettiler, enerjimi alsın diye. Ben yatılı okudum ilk okulu bu arada. Daha o zamanlarda bile ufak tefek başarılarım olmuştu. Ve o zamandan beri sporun içindeyim...:harika:

Geri