Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Akşamüstü Çakırlar-Sincan arası sürdüm.

130720.jpg

Scudo
Screenshot_20200715-144741.jpg
20200715_110952.jpg
Resmi,dini,milli her türlü tatilde bisiklet binmezsem bu spora ihanet etmiş olurum.😀Yol bisikletine iyice alıştım. Sipil dagi tırmanış segmentinde derece 14 dk geliştirdim. (56dk) Hedefim ilk 10a girmek. Yeni gozluklerimden son derece memnun kaldım. Oakley muazzam kalitede imiş. Tavsiye ederim. Sürüşün tamamında yüzümde idi. Hic cikarmama rağmen hiç ağrı falan yapmadı. Yokuş inişlerde gözlerde ıslaklıkta yapmadı. Decatlondan aldığım gözlüğü emekliye ayırmanın zamanı gelmişti.

70 KM'lik Büyükada turu bitti. Sabah erken saatte gittiğim için kalabalığa kalmadan turlayabildim. Faytonsuz ve dolayısıyla da bok kokusuz ada gayet güzel olmuş. Uzun parkurda çok güzel manzaralar var. Arada bir toprak yol vardı, MTB ile oraya dalmamak olmazdı 😀
IMG_20200715_155553.png

Dün şükür yapabildik antrenmanı... Aslında başta hazırladığım rota bir yerde stabilize olmasından dolayı geri döndürdü beni .. 45km lik yolu 53km ye çıkardım iyi oldu.

Zaman : 2 saat 8 dakika
Ortalama : 24.9km
Max. Hız : 49.8km
Kazanım : 105m

map.png

@seko35.50 başınız sağolsun çok üzücü..

Bugün mtb ile güzel bir tırmanış yaptım. İki saati geçkin bir süre tırmandım . İniş çok daha güzeldi . Tırmanırken karşılaştığım tomruk yüklü kamyonu inerken yakalamıştım ortalık toz dumandı sonra birden bir takla atıp güzelce taşa toprağa belendim 😂
5A49C10B-0AB5-492B-8DD0-BEF7231EDB4B.jpeg
9F4CD0EE-2A9C-4DB0-AF64-A531F36E2236.jpeg
9B55AB26-4AD4-4958-AAC5-3FBE2C0C02C5.jpeg
E2F1997D-03FA-46B6-A8A5-256E30C2504C.jpeg

Geçmiş olsun sayın @Ronin45. Kamyonu geçtikten sonra düştünüz değil mi?

Yok kamyonun arkasındaydım. Bir saniyelik konsantrasyon eksikliği sonuç böyle oldu.
Tüh beee.😕 Geçip düşseydiniz görev tamamdı. En azından kamyonu geçtim derdiniz.
Neyse, sağlık olsun. Bir daha ki defa inşAllah. Ufak sıyrıkları dert etmeyin, dağ bisikletinin fıtratında var bu. 😊

Yanlış. Hız ve mesafe konusunda hiçbir zaman sınır yoktur. Azimle, antrenmanla ve iradeyle kişi istediği yaşta, istediği mesafeyi, istediği ortalamada gider. Ancak, nabız dediğimiz veri sınırlamalara ve fizyolojiye bağlı bir veridir. 61 yaşında birinin sahip olduğu bisiklet tutkusunu ben de başarılı buluyorum ama bu konuda romantikleşmiyorum. Hala da kendisinin nabız verisini görüp de çenemin düşmesini çok isterim. Bahsedilen ortalama gerçekten sıra dışı nitelikte.
Valla süper dede konusunda aklıma şüphe düşürünce siz (bize neyse artık nabzindan en sağlıklısindan attığı sürece) eşime sordum (kendisi Preston Universitesi'nde Excercise physiology okudu ve bu alanda deneyimli) '' elbette olabilir belli ki Super dede pro sporcu dedi.'' Ayrica siz biyolojik yaşı üzerinde israr ediyorsunuz, insanlarin takvim yaşından organ ve immun yaşı farklıdır. Kimi 25 yasinda olmasina ragmen karaciğeri 45 yasinda olabilir, damar yasimiz da öyle. Bunlar artik olcumlenebiliyor hatta Ronaldo ile ilgili haber çıkmıştı bir sure once, damar yaşının 22 olduğuna ilişkin. Süper dedemizin masallah 61 yaşında olduğunu dusunmekten vazgeçmemiz gerekiyor bence 😃

Valla süper dede konusunda aklıma şüphe düşürünce siz (bize neyse artık nabzindan en sağlıklısindan attığı sürece) eşime sordum (kendisi Preston Universitesi'nde Excercise physiology okudu ve bu alanda deneyimli) '' elbette olabilir belli ki Super dede pro sporcu dedi.'' Ayrica siz biyolojik yaşı üzerinde israr ediyorsunuz, insanlarin takvim yaşından organ ve immun yaşı farklıdır. Kimi 25 yasinda olmasina ragmen karaciğeri 45 yasinda olabilir, damar yasimiz da öyle. Bunlar artik olcumlenebiliyor hatta Ronaldo ile ilgili haber çıkmıştı bir sure once, damar yaşının 22 olduğuna ilişkin. Süper dedemizin masallah 61 yaşında olduğunu dusunmekten vazgeçmemiz gerekiyor bence 😃
Geçen sene 61 'di. Dahada yaşlanmaz Trabzon plakayı yakalamış hayatta bırakmaz.:koptum: Hem buradaki birçoğumuzu sinüsle hesaplar cosinüsle çarpar .
Sayın yönetici eşiniz beyfendi bir başlık açıp arada psikolojik destek verse . Bisiklet kesmiyor artık. Forumda bir sürü vaka var benim gibi.:)

Geri