Aybek Cihan
Forum Bağımsızı
- Tepki
- 2.780
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Geçmiş olsun .Bugün mtb ile güzel bir tırmanış yaptım. İki saati geçkin bir süre tırmandım . İniş çok daha güzeldi . Tırmanırken karşılaştığım tomruk yüklü kamyonu inerken yakalamıştım ortalık toz dumandı sonra birden bir takla atıp güzelce taşa toprağa belendim 😂234113 dosyayı görüntüle234114 dosyayı görüntüle234115 dosyayı görüntüle234116 dosyayı görüntüle
Tüh beee.😕 Geçip düşseydiniz görev tamamdı. En azından kamyonu geçtim derdiniz.Yok kamyonun arkasındaydım. Bir saniyelik konsantrasyon eksikliği sonuç böyle oldu.
Valla süper dede konusunda aklıma şüphe düşürünce siz (bize neyse artık nabzindan en sağlıklısindan attığı sürece) eşime sordum (kendisi Preston Universitesi'nde Excercise physiology okudu ve bu alanda deneyimli) '' elbette olabilir belli ki Super dede pro sporcu dedi.'' Ayrica siz biyolojik yaşı üzerinde israr ediyorsunuz, insanlarin takvim yaşından organ ve immun yaşı farklıdır. Kimi 25 yasinda olmasina ragmen karaciğeri 45 yasinda olabilir, damar yasimiz da öyle. Bunlar artik olcumlenebiliyor hatta Ronaldo ile ilgili haber çıkmıştı bir sure once, damar yaşının 22 olduğuna ilişkin. Süper dedemizin masallah 61 yaşında olduğunu dusunmekten vazgeçmemiz gerekiyor bence 😃Yanlış. Hız ve mesafe konusunda hiçbir zaman sınır yoktur. Azimle, antrenmanla ve iradeyle kişi istediği yaşta, istediği mesafeyi, istediği ortalamada gider. Ancak, nabız dediğimiz veri sınırlamalara ve fizyolojiye bağlı bir veridir. 61 yaşında birinin sahip olduğu bisiklet tutkusunu ben de başarılı buluyorum ama bu konuda romantikleşmiyorum. Hala da kendisinin nabız verisini görüp de çenemin düşmesini çok isterim. Bahsedilen ortalama gerçekten sıra dışı nitelikte.
Geçen sene 61 'di. Dahada yaşlanmaz Trabzon plakayı yakalamış hayatta bırakmaz.Valla süper dede konusunda aklıma şüphe düşürünce siz (bize neyse artık nabzindan en sağlıklısindan attığı sürece) eşime sordum (kendisi Preston Universitesi'nde Excercise physiology okudu ve bu alanda deneyimli) '' elbette olabilir belli ki Super dede pro sporcu dedi.'' Ayrica siz biyolojik yaşı üzerinde israr ediyorsunuz, insanlarin takvim yaşından organ ve immun yaşı farklıdır. Kimi 25 yasinda olmasina ragmen karaciğeri 45 yasinda olabilir, damar yasimiz da öyle. Bunlar artik olcumlenebiliyor hatta Ronaldo ile ilgili haber çıkmıştı bir sure once, damar yaşının 22 olduğuna ilişkin. Süper dedemizin masallah 61 yaşında olduğunu dusunmekten vazgeçmemiz gerekiyor bence 😃