İnanılmaz değil mi? Bu genç yaşımızda bizim ulaşmamız mümkün olmayan değerler. E-bike kısmı mizahtır inşallah. Dedemize sahip çıkalım. 🤣Doğru okuyorsam eğer bu mesafeyi ve irtifayı, bahsettiğiniz ortalamayla, sizin yaşınızda, 103 ortalama nabızla mı bitirdiniz?
e-bike mı kullanıyorsunuz yoksa profesyonellere mi kafa tutuyorsunuz?
@gg bebe Çok uzun yıllardır spor yapmanın getirisi diyebilirim. Kimseye kafa tuttuğum yok ama dereceler de böyle çıkıyor.![]()
Kondisyonunuz arttıkça elbette düşecektir. Max nabızınıza yakın sürmemenizi tavsiye ederim. (220-50=170) Düşük nabızla daha uzun mesafeler sürmeniz uygun olacaktır. Zamanla düzene girer inşallah.233625 dosyayı görüntüle233626 dosyayı görüntüle
Benim nabız bu ortalama hız ve süre icin biraz yüksek mi? Zamanla kondüsyon arttıkça düşer mi? Yada daha yavaş , daha az yüklenerek mi surmeliyim? Yaş 50, kilo 90.
Nabız bilgisi istiyor arkadaş muhtemelen abi. Ortalama nabızınız hakikaten aşırı düşük o irtifa kazancı için. Ama kalp gittikçe büyüyor, her atımda çok daha fazla kan pompalıyor. Dinlenik nabzınız da aşırı düşük bu yüzden. 38-40 ilginç (muhteşem) bir değer. 20-30 yıl düzenli bisiklet sürdükten sonra bu nabızlar bana çok ekstrem gelmedi. Ki forumda takip ettiğim kadarıyla yıllık 10-15 bin km yapıyorsunuz herhalde?@gg bebe Yani atmasyon olabileceğini ima ediyorsunuz...haklısınız. Wikiloc kullanıyordum ama telefonun şarzı erken bitince kayıt yarım kaldığı için kullanmamaya başladım.
233629 dosyayı görüntüle
Arkadaşa bu kadar bilgi yeterlidir herhalde. Ben zaten ilgiyle takip ediyorum sizi. Tekerinize taş değmesin.@Mustaac son on yıldır 18 bin ila 22 bin arasında değişiyor. Daha önceki yıllarda triathlon ile uğraştım 1992-2012 arası. İki Türkiye şampiyonluğu bir de Avrupa üçüncülüğü var. Daha da önce atletizmde decatlon branşında milli oldum. Avatarımdaki fotoğraf 1984 senesinde Atina'da Balkan şampiyonasında çekildi.
Nabız verisini ayrı bir nabız saatim var oradan kaydediyorum. Echowel PH-7 diye bir saat. Ondan da önce polar ft-1 saatim vardı yine veriler düşüktü. Kaydı silmediğim bir gün onu da gösteririm. Bu yaşıma kadar öğrendiğim en önemli derslerden biri de "yalan söyleyerek bir yere varılamadığıdır".@Süper Dede Son gönderinizde ben nabız verisi göremedim. Gözden mi kaçırıyorum?