Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@Carel aman hocam dikkat. Hava durumunda da uyarıyorlar. Sıcak çarpması riski var. Sıcaklıklar artarak devam edecekmiş.

Scudo
4 km markete gidiş geliş.😊.Sandaletle spd pedal olmuyormuş onu anladık en azından.38 derece sıcaklık 1 hafta sürecek, yokuşsuz rota deneyeceğiz..Bugün sokağımızın köpeği karamelde saldırdı bana,, zaten babası gelse bisikletle onada saldırıyor ne hikmetse. Acımadım bastım şok cihazıma, uzaylı görmüş gibi kaçtı...Yeni jantlar dönüm noktası oldu benim için, MÖ, MS Mavic ten önce ve sonra..😁..Çukuru-tümseği bırak üzüm çekirdeği denk gelse etrafından dolaşıyorum, arada durup öpüyorum okşuyorum filan..🤗

Hangi şok cihazını kullaniyorsunuz acaba ve kaç metreden etkili oluyor? Bir de tüm köpekler üzerinde etkili mi ve cinslere göre değişiyor mu?

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
@Carel aman hocam dikkat. Hava durumunda da uyarıyorlar. Sıcak çarpması riski var. Sıcaklıklar artarak devam edecekmiş.
Normalde bu saatlerde çıkmazdım ama arada tutamıyor insan kendisini. Dediğiniz gibi çarpıyor insanı dikkat etmekte fayda var.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Tui Lui Son 3 sürüşümde gidondaydı...6 köpekte filan denedim sanırım. Bastığım her köpek en azından irkildi, sesi çok rahatsız edici malum..Saldırı durumunda caydırdığı 2 köpek oldu..Küçük ve yalnız, bölge koruyan köpeklerdi..Sürü ya da iri saldırgan köpeğe denk gelmedim..Ayrıca aynı köpekte etkisi giderek azalır mı oda muamma şuan..Marka olarak değilde "kedi köpek kovucu fener " diye aratın, bulursunuz. Ben gidona taktım, far olarakta oldukça yeterli, tek handikapı 220 ile şarj olması..Ama şarj tutması iyi..Haftalar sonra bile basınca ateşliyor..Ucuz çok kaliteli olmayan bir alet, bulabilirseniz daha kalitelisini alın derim..İnsana dokundursanızda etkisi olacağını sanmıyorum bu arada..Basit..

@HakanAydn Sabit duran ,yatan köpekler üstün de hiç bir işe yaramaz, köpek size saldırıya geçdiği an kullanılmak üzere tasarlanıyor bu cihazlar.

@cyclelatör Bana saldırmayan köpek bin yaşasın..😁..
Yani zaten onlarla işim yok, rahatsız etmem yatanı..Ama irkiliyorlar her halukarda. Dediğim gibi, dev bir malaklı (en büyük anadolu cinsi) saldırırsa 10 tane filan olmalı gidonda, ancak durdurur..😂

@HakanAydn Sabit duran ,yatan köpekler üstün de hiç bir işe yaramaz, köpek size saldırıya geçdiği an kullanılmak üzere tasarlanıyor bu cihazlar.
Teşekkürler bilgi için, kullanıcı yorumlarına güvenmediğim icin hep gerçekten deneyimlemiş birine sormak istiyordum. Şimdi gönül rahatlığıyla alabilirim.

@Tui Lui Rica ederim umarım kulakları sorunlu bir köpeğe denk gelmezsiniz.
@HakanAydn Bu malaklı ve sivas kangalı ve benzerleri acaba gerçekden köpekmi? yoksa evrim geçiren yok olduğu sanılan dinazor soyundan kalan hayvanlarmı (çaktırma köpek kılığına girdik derlermiş birde...):koptum:

@Tui Lui Rica ederim umarım kulakları sorunlu bir köpeğe denk gelmezsiniz.
@HakanAydn Bu malaklı ve sivas kangalı ve benzerleri acaba gerçekden köpekmi? yoksa evrim geçiren yok olduğu sanılan dinazor soyundan kalan hayvanlarmı (çaktırma köpek kılığına girdik derlermiş birde...):koptum:
Onlar hortumsuz fil yavrusu diye düşünüyorum, ki şükür daha önce hiç yakından karşılaşmadım. Umarım şansım bçyle devam eder yoksa alacağım cihazın düğmesine daha basamadan taşikardiden...

Eğer alacaksanız Adana'dakii firmadan almayın...Tek taraf nadiren çalışıyor benimkinde. Alırken sorun, öndeki uçların her ikiside düzgün çalışıyor mu diye..Normali o şekilde..
Onlar hortumsuz fil yavrusu diye düşünüyorum, ki şükür daha önce hiç yakından karşılaşmadım.
Akbaş türü küçük, sevimli ama 2 kat daha agresiftir, ondan daha çok korkun.

Eğer alacaksanız Adana'dakii firmadan almayın...Tek taraf nadiren çalışıyor benimkinde. Alırken sorun, öndeki uçların her ikiside düzgün çalışıyor mu diye..Normali o şekilde..

Akbaş türü küçük, sevimli ama 2 kat daha agresiftir, ondan daha çok korkun.
Abi aslında benim rotada 100 tane kadar var hergün hırlaşıyoruz, bisiklete binince onlar beni kovalıyor. Bisikletten inince ben onları kovalıyorum. Bazen canıma takediyor diyorum alıyım bir şok cihazı. Sıkıntı bendeki sakarlık , huyumu biliyorsam yanlışlıkla er geç kendimi şoklarım. Kovalamacalık oynamaya devam yapacak başka bir şey yok gibi. :)

Sıkıntı bendeki sakarlık , huyumu biliyorsam yanlışlıkla er geç kendimi şoklarım.
Ben olsam sıkıntıdan değil de acaba ne kadar işe yarar diye kendimde denerdim.🤪

@Cemal Ç. @necmeddin Videosu var aletin, pek bir işe yaramıyor..Çakmak manyetosundan hallice..Ha, dener miyim üstümde? Yok, kalsın..😊..

Havalar binilmeyecek seviyede, 38 devam. Bugün motosikletle iş için Ortacaya gittim, asfalt erimeye başlamış, ayaklarım yandı resmen..

Virüse rağmen 2830m
Konusu (ayrıntıları) gelecek :)
8CFE6CAF-30F4-4CAA-B4E6-609C0A459F4E.jpeg

4 km markete gidiş geliş.😊.Sandaletle spd pedal olmuyormuş onu anladık en azından.38 derece sıcaklık 1 hafta sürecek, yokuşsuz rota deneyeceğiz..Bugün sokağımızın köpeği karamelde saldırdı bana,, zaten babası gelse bisikletle onada saldırıyor ne hikmetse. Acımadım bastım şok cihazıma, uzaylı görmüş gibi kaçtı...Yeni jantlar dönüm noktası oldu benim için, MÖ, MS Mavic ten önce ve sonra..😁..Çukuru-tümseği bırak üzüm çekirdeği denk gelse etrafından dolaşıyorum, arada durup öpüyorum okşuyorum filan..🤗

🤭

232501 dosyayı görüntüle

HakanAydn
Yok abi bu gidişle durduracak gibi :komik: en güzeli sabah serinliği,inan ki sona doğru gözlerim kararmaya başladı,asfalttan buram buram vuruyor insanın yüzüne.:(
Kesinlikle haklısınız, 6 km yokuş yukarı yol bana 60 km gibi geliyor. 17:15 de işten çıkıyorum 17:45 gibi eve varıyorum ama kaybettiğim su miktarı gün içinde içtiğimin 2 katı kadar oluyor.

Geri