Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Ben bugünün şerefine 4 saat dağda yürüdüm, çalışmayan ne kadar yan kas varsa hepsi sızlıyor şimdi. Arkadaş bisikletçi şansı mıdır , nedir anlayamadım dağda yine köpeklerle dalaştım. :koptum: Allah'tan taytlı değilde , Ulu türk gezginleri gibi elimde sağlam bir asayı şerif vardıda karizmayı çizdirmekten son anda yine kurtulduk. Sonrası tabi ki balık avı oldu.
Anca aklım başıma geldi Bisikletçiler Günümüz Kutlu olsun.:harika:

Scudo
Kardeşim @necmeddin , haddime değil işine karışmak ama az biniyorsun sanki..5 temmuz du değil mi start? Var mı devam eden şikayetin?

@HakanAydn yok abi estağfurullah , lafımı olur, izin aldım köye geldim. Daha önce belirtmiştim, yarışın ertelenmesi benim için biraz sıkıntılı oldu. Aileyi ikna çabaları sürüyor. İki güne netlik kazanır abi.

@necmeddin Hesapta olmayan bir sürü gelişme oldu, kısmet değilse de zorlama bu sene kardeşim, tabi karar senin..

An itibarıyle,
IMG_20200604_141101_2.jpg

Screenshot_20200604-141014.png

Stravayı malum sebepten kaldırdım, Mümtaz Abi bunu kullanıyor, hayırlısı, çözeriz..

Bu gün yokuş çalıştım. Yokuşlar ağladı be...:harika::koptum:
toplam mesafe 61 km
3 saat 10'
kazanç 850 m.
kadans ort : 69 rpm

Sabah @Özcan ile uzun tur niyetimiz vardı ama 'mücbir sebep' nedeniyle kendisine eşlik edememiştim...
Ben de akşam üstü 100. sayfamız onuruna bir tırmanıp döneyim dedim... :huhuu:
IMG_20200604_184326.jpg

@cazci Hocam gelin burayı 100 de bırakalım, siz Normalleşme dönemine atıfta bulunan bir başlık açın ordan devam edelim..İçinde virüs geçmeyen bir topik..🙂

Bugün @Robinson Crusoe ile birlikte kent ormanına gittik gayet güzeldi 👍🏻 Çevre yolundan dönerken rampa iniyoruz. Ben de bi dedim kendi hız rekorumu kırayım çok zorlamadan tam 60 ı gördüm ama rampanın sonuna doğru bisiklet sağa sola zikzak çizer gibi yalpalamaya başladı sanki kadro yumuşamış gibi tarif ediyim. Artık kadro mu esnedi jantlar mı esnedi bilmiyorum. Aklıma ilk jant teli kırılması geldi eve gittiğimde tek tek baktım ama sağlam gözüküyor hepsi. Mosso 2021 mdm bisiklet bu arada.
AF8360E7-3F48-4E2D-AD26-30856D1A7D26.jpeg

Yavaştan başladık çıkmaya, hayırlısıyla kimse şu virüse yakalanmadan rahatça sporunu yapar umarım. Yasaklar kalksa bile İzmir'de hava yeni düzeliyor ve fırsat yakalaması zor.
DSC_0005.JPG

@HakanAydn Bilge Karasu " Ne kitapsız ne kedisiz " demişti..
Bizde güncel olaylardan yola çıkıp bir 'anıştırma' yaparak konu açalım o zaman : 'Ne bisikletsiz ne de virüssüz kalamayanlar'... :D

Yine yasak ! Yine yasak!
Bu artık önlem falan değil insanların özgürlüğüne müdahale. Zaten bu hukumetin aklı başında bir iş yapmasını beklemek absürtluk! Oy kazaniyoruz zannediyorlar ama yanılıyorlar. Tek iyi yapabildikleri şey herhangi birşeyi yasaklamak.

Geri