Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
kim kaza yaptıysa geçmiş olsun. Bu arada ben bugün kısa bir çıkış yaptım. Aslında akşam çıkacaktım böyle sahil otoban yasak nere varsa girmeye niyetliydim 2200 gibi. Ama arka lastik hop hop sekmeye başladı. yeni değiştirdiğim lugano lastikten mi yoksa koruma şeridi içerde katlandı mı derken akşam acil dönüş yaptım . Şimdi düzelttim test ettim sorun yok.

Şimdi haberleri izliyorum. Bisikletli bir arkadaşa 3.000 küsur ceza kesilmiş, bilelim yani 😊

Bugün sürmedim ama bir müjde vereyim dedim. Artık defalarca, hunharca düşüşlerime bizim dağcı ile bir bütün şeklinde katılacağız.
Ya hep ya hiç artık. 🤪
20200523_180612.jpg

Bugün sürmedim ama bir müjde vereyim dedim. Artık defalarca, hunharca düşüşlerime bizim dağcı ile bir bütün şeklinde katılacağız.
Ya hep ya hiç artık.

Garibim bisikletçik.O kadar düşme yetmiyomuş gibi bir de 80 kiloluk adamla birlikte düşecek.What a pity!

#FreeCemal'sMTB

@Cemal Ç.
Sen yine de dikkat et; seleyi boş bırakırsan ya davulcuya varır ya da zurnacıya.

Hayat sana güzel,Dinar'da olsan çoban köpeklerinden dolayı tarla takka yollarında gezemezdin.:ssrtcbya:

@Cemal Ç.
Sen yine de dikkat et; seleyi boş bırakırsan ya davulcuya varır ya da zurnacıya.

Hayat sana güzel,Dinar'da olsan çoban köpeklerinden dolayı tarla takka yollarında gezemezdin.
Köpek de bir Tanrı yaratığı. Hem onun elleri de yok.😅

Bisiklet olması şart mı 😂
image.jpg

Şimdi haberleri izliyorum. Bisikletli bir arkadaşa 3.000 küsur ceza kesilmiş, bilelim yani 😊
zamanında bir arkadaşım eski ladası ile son model mercedese arkadan ufaktan çarpıp tamponunu parçalamıştı...adama demişki "beyefendi nasıl yapalım"..adamda arabayı bırak git demiş...
bisikleti jandarmaya bıraksa ödermiydi 3000 borcu acaba...😁

Mümtaz ağabey maşallah bu kadar büyük çanta ''S'' boy mu?Koniks firmasının S den anladığı small değil ''Süleyman'' ellaham. Yani Süleyman gibi geniş.

227599 dosyayı görüntüle
Çok şaşırtıcı bir şekilde bu çantaya S beden diyorlar. Bende bu çantayı düşünüyorum S diyince insanın aklında şüphe oluyor. Bu S ise M ve L si nasıl olur acaba? :D

• Beğen
Tepkiler: MakRo
@sspl yok zaten, sadece s beden getirmişler...
Süleyman kardeş Giderken yerim diye bağladım. :koptum: uyku tulumu o...

Geri