@hamlet2006 yine de sallanirsa selede iki tane delik var, oradan da gerdiririm...
@HakanAydn yanlış anladım, vaude iyi markadır, gözün kapalı alabilirsin..
@HakanAydn yanlış anladım, vaude iyi markadır, gözün kapalı alabilirsin..
kim kaza yaptıysa geçmiş olsun. Bu arada ben bugün kısa bir çıkış yaptım. Aslında akşam çıkacaktım böyle sahil otoban yasak nere varsa girmeye niyetliydim 2200 gibi. Ama arka lastik hop hop sekmeye başladı. yeni değiştirdiğim lugano lastikten mi yoksa koruma şeridi içerde katlandı mı derken akşam acil dönüş yaptım . Şimdi düzelttim test ettim sorun yok.
Bugün sürmedim ama bir müjde vereyim dedim. Artık defalarca, hunharca düşüşlerime bizim dağcı ile bir bütün şeklinde katılacağız.
Ya hep ya hiç artık.
Bugün sürmedim ama bir müjde vereyim dedim. Artık defalarca, hunharca düşüşlerime bizim dağcı ile bir bütün şeklinde katılacağız.
Ya hep ya hiç artık. 🤪
227586 dosyayı görüntüle
Bu benim işme karışma demenin yeni şeklimi yada, hakaretmi cesur ol yazıya dök En azından......
Bu konnix çanta S denilen boyda mı?
Siftah attım 10 km. Rüzgar dengesiz rüzgar.
227594 dosyayı görüntüle
Şimdilik düşmedim. Önümüzde ki günlere artık. 😁
227595 dosyayı görüntüle
Görsel açısındandır o.😏Selen sağa doğru yamuk duruyor,bisikletin düz giderken sen de sağa doğru gitme![]()
Köpek de bir Tanrı yaratığı. Hem onun elleri de yok.😅@Cemal Ç.
Sen yine de dikkat et; seleyi boş bırakırsan ya davulcuya varır ya da zurnacıya.
Hayat sana güzel,Dinar'da olsan çoban köpeklerinden dolayı tarla takka yollarında gezemezdin.
zamanında bir arkadaşım eski ladası ile son model mercedese arkadan ufaktan çarpıp tamponunu parçalamıştı...adama demişki "beyefendi nasıl yapalım"..adamda arabayı bırak git demiş...Şimdi haberleri izliyorum. Bisikletli bir arkadaşa 3.000 küsur ceza kesilmiş, bilelim yani 😊
@sspl evet S boyda
Çok şaşırtıcı bir şekilde bu çantaya S beden diyorlar. Bende bu çantayı düşünüyorum S diyince insanın aklında şüphe oluyor. Bu S ise M ve L si nasıl olur acaba?Mümtaz ağabey maşallah bu kadar büyük çanta ''S'' boy mu?Koniks firmasının S den anladığı small değil ''Süleyman'' ellaham. Yani Süleyman gibi geniş.
227599 dosyayı görüntüle
Mümtaz Ağabeyince uzun...aero