Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
@sccetin mtb tarzı spd ayakkabılara uyumlu mudur?..bende kayıyorum, korkutuyor bazen..

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Scudo
Geçmiş olsun @MertV, @Süper Dede @Cemal Ç. @necmeddin ve ben deniz @Voltaire :D Virüs günlerinde kaza yapan arkadaşlardan aklımda kalanlar bunlar. Foruma "bahçe hortumu" almak şart oldu gibi 🙈

Aslında "Bisikletle Kaza Yaptım" gibi bir başlık faydalı olabilir diye düşünüyorum. Kimler ne sebeple kaza yapmış bilinmesi başkaları için iyi bir rehber olabilir. Örneğin, spd ayakkabıyla yolda yürünmezmiş, park halindeki araçların kıçının dibinden gidilmezmiş, yolun ortasındaki çukura düşmemek için süratli bir aracı köpek kovalar gibi kovalamamak lazımmış gibi yararlı ve eğitici sonuçlara varılabilir.

Kimler ne sebeple kaza yapmış bilinmesi başkaları için iyi bir rehber olabilir.
Bu konuda benim kaza tecrübelerim faydalı olmaz ki çoğunu hatırlamıyorum bile. Ben bir nebze bela çekici (paratoner) gibi yaşıyorum. Sayın @hamlet2006 ile yaptığımız memleket gezsisinde kendi şahit olmuştur.🤣
Her türlü bela gelir başıma. Alıştım artık.🤪

Bu konuda benim kaza tecrübelerim faydalı olmaz ki çoğunu hatırlamıyorum bile. Ben bir nebze bela çekici (paratoner) gibi yaşıyorum. Sayın @hamlet2006 ile yaptığımız memleket gezsisinde kendi şahit olmuştur.🤣

Yetişmiş, tecrübeli, kalifiye eleman işte daha ne olsun :koptum: King, Üstad, Master...

Bu gün, yağmur riski olduğundan kısa mesafeli interval yaptım.
6 x 2' %95 dozaj %4 eğim yukarı, aralar 1' seri pedalla geri dönüş.
Nabız ilk üçünde 137 hr max
Son üçde 144 hr max oldu.
Bir dakika geri dönüşte 78 hr'e düştü...
Toplam 32 km lik bir antrenman oldu...

Solo ve küçük gruplar halinde biniyoruz.. Bu virüs te sıktı yani.. Zaten ortalık bomboş.. bir zwift vs.. mis mis.. Bir de ciğerleri güçlendiriyor bisiklet.. bağışıklık sistemini.. ben memnunum hayatımdan..

Ben bugun ve dün küçük gruplar halinde surus yapanlara denk geldim. Geçen pazar ben de kaza yaptım kadro kulağını yamulttum. Masraf kapısı açıldı durduk yere

İstersen gelir.
Uhuletle ve suhuletle....

4 gün eve kapanmadan önce bu yağmurlu, rüzgârlı ve soğuk ideal(!) bisiklet akşamını boş geçemezdim...
A07BE8D4-4A6C-426B-B53B-24DA7B835F62.jpeg

1DB79B3D-0765-47ED-88C4-B672CE0E3878.jpeg

Kırın bacağınızı oturun oturduğunuz yerde. Zaten yasak ta geldi. Yasak gelmese birşeyleri yada bir yerlerinizi kırıp oturacaksınız zaten. :D Neyse ben bayramda sizin yerinize sürerim.

Covid 19 düşünsün bana takılırsa dünya kurtulur bu illetten kesinlikle düşüşe girer. Hatta covid yerine Düşes koruz adını. Düdük ( DÜK)koyacak halimiz yok herhalde. :koptum:

@Sashigrey çantalarınız ne marka hocam, fiyat?

@Sashigrey çantalarınız ne marka hocam, fiyat?
Tanrı canımı alsın "çaylarınız" diye okudum. "Ne çayı la" dediydim.😆
Dün sabah 03:00'de kalkmıştım. Tüm gün çalıştım, son sahuru bekliyorum.😉

@HakanAydn Anunnaki marka. Kasım ayında almıştım o zaman 30x30 olanların fiyatı 250 liraydı.Güncel fiyat için iletişime geçebilirsiniz.
(link)

Geri