Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 24.771
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Kastettiğim bu zaten valilik den özel izin alınıp birçok kişiyi biryere tıkıp çalıştırıyorlar buna birşey diyen yok ama ben tek basima kimse ile temas etmeden 1200 1300 mt irtifada bisiklet sürmem problem oluyor. Birde bazıları gercekten çok korkuyorlar herkes için söylemiyorum. Ben oleceksemde bisikletin uzerinde ölmek isterim. Almanyada bisiklet sürüşüne musaade edilip hatta desteklenirkn bizim gördüğümüz bu muamele çok canımı sıkıyor. Yoksa insanların ölmesine kayıtsız değilimHaklısınız sayın @HakanAydn. Bu açıdan bakınca sayın @Tutmosis89'a bende katılırım ki üç aydır bunu söylerim. Kimseyle yakınlaşmadan, bir yerlere oturup, yiyip içmeden... kısaca SADDECE sürüp eve girmekten bir zarar gelmeyeceğini düşünüyorum.
Aslinda tam yolumu bulmustum. Bir donus 2.25 km yapiyor. 50 defa dondum 23 nisanda ki girisimde. Hem yol uzun olunca ortalama daha az dusuyor.Dön be baba dönelim #ramazan 1
Bisiklet: B'Twin Rockrider 540
224476 dosyayı görüntüle
Daha yirmi dakikam var 🤪.
![]()
2018 de trans Troya yarısında ilk gün 335 km yi 17 saatte aldım. Hala günlük rekorum bu. Şimdilerde denemedim ama ilk fırsatta istiyorum. Şu anki kond. İle 14-15 saatte alırım diye umuyorum.@Süper Dede o yol düz ve hep deniz kıyısı, tam bisikletlik...
kaç günde alıyorsun?
Şu anki kond. İle 14-15 saatte alırım diye umuyorum.
Coook teşekkür ediyorum. Benimki ön görülen bir derece. İddia değil.@Süper Dede tahmin etmiştim desem..😁..helal olsun..idolümsün abi burda...
Dön be baba dönelim
O "Don" ama. Ben "Dön" diyorum 😁.Bu ifadeyi kullanamazsın sayın @Cemal Ç.
Michael Carleone ,babası Don Vito Carleone'e söylemiştir bu repliği: ''Don Baba dönelim'' Ahanda aslı da budur
224507 dosyayı görüntüle
O "Don" ama. Ben "Dön" diyorum
Bir Dadaloglu yapistirmaliydiniz bu betimlemeye. Izin verirseniz ben yapiyorum11.3km 1:48 dk . Dağlar bizimdir.224522 dosyayı görüntüle