Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
Evden çalıştığım ve bisikleti ulaşım amaçlı kullandığım için ve son dönemde olan tur sınırlamasına takılarak 1 aydan fazladır binmemiştim. Dünden beri hem 4 günlük yasak, hemde ramazan öncesi derken ortalık feci kalabalık.

Çevremdeki kalabalık marketleri ve kalabalık mesafeleri aşarak hem banka da bir işimi, hemde alışveriş yaptım.

Çok kısa bir mesafe bile olsa acayip iyi geldi.

48.jpg

Perşembe ve cuma 9 ile 14 arası gıda alışverişi için dışarı çıkış serbest olduğuna göre o saatlerde bisikletle çıkıp alışveriş yapicam sineması ile biraz sürüş yapabiliriz heralde

Evimin bahçesinde döneyim biraz dedim bugün...
Screenshot_20200422-174053_Strava.jpg

Bir km bile olmadan baş dönmesi, miğde bulantısı, kol ağrısı derken oğlanın arka tekere zıpzıp topunu (boyu kadar şeyi nasıl attıysa) vurmasıyla kendimi yerde buldum 🤣.
Dipçe: Bizim bahçe dönmek için küçük sanırım 🤪.

Bende eczaneye diye çıktım ağrı kesici alacaktım artık eczaneye gideyim dediğimde baktım saat 7olmuş eczaneler kapalı hanım beni kesecek nöbetçi arıyorum otururken bir foto atmadan duramadım
IMG_20200422_190801.jpg

Yüzümdeki hüzün size herşeye anlatıyordur

@Halilbilginer kardeşim, birde eve dönüp muhterem eşin seninle konuştuktan! sonra foto atıver..😁
Abi bir hafta sosyal medya yasağı ve bisiklete sadece işe gidiş galişte binebileceğim☹️☹️☹️
Şaka bir yana nöbetçi eczane buldum abi 😁 😁 😁

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun

Screenshot_20200423-120116_Strava.jpg

Günün anlam ve önemi gereği 100'e tamamlayacaktım ama bir saat yasağını bir saat deldim zaten 😅.

Ey boşu boşuna dönüp duran @Cemal Ç.
Ey Roubaix'nin dibinde boş sokakta dönen @Cemal Ç.

Senin evinin yakınında Roubaix Velodromu yok mu?Gidip orada dönsene.Belki bisiklet hacısı olursun.:D

224410 dosyayı görüntüle
Onuda düşünmedim değil de velodrome yaklaşık 80 km uzakta. Haliyle oturduğumuz yerden bir km'den fazla uzaklaşamadığımızı düşününce, oturduğum kasabada ki top sahasına (stadyuma) bile gidemiyorum 😉.
Boş sokak değil aslında. Sokağa çıkma yasağı da olsa hafif trafik oluyor. Kasabanın anayollarından birinde gidiyorum biraz.

Geri