Birşey sorayım şu izole günleri için ; ben bisikleti çalınmaması için her defasında yukarı çıkarıyorum , evin içindeki 1 odadan geçirip balkona koyuyorum ve burası aynı zamanda depo/çamaşır asma yeri olarak da kullanılıyor. Sürüş yaptıktan sonra ne yapmamı tavsiye edersiniz tam olarak temizlenip içeri soksam ? Kapı önünde bol kolonya/dezenfektan sıkıp kuru bezle üzerinden mi geçeyim ? Fikirler alınır...![]()
iyi fikir , tek sorun o kadar km teptikten sonraki yorgunlukla bunu yapabilmekBen genelde öyle yapıyorum. Sabunlu ıslak bezle tekerler dahil siliyorum, sonra kuruluyorum. En son içeri alıyorum fakat dün yapamadım ama içim hiç rahat etmedi; kesinlikle bir daha öyle yapmam.
Geçmiş olsun ceza için . Yalnız spor amaçlı bisiklet sürdüğünüz yazıyor, bunu nasıl anladılar?. O sırada ulaşım amaçlı sürüyor olamaz mıydınız ??223645 dosyayı görüntüleSahil bandına her halükarda çıkmak yasak. Yürümek bile.. Sadece polis arkadaşın insiyatifine kalmis. Bugün pazar dönüşü en güvenli yerden bisiklet yolundan evime dönerken.normalde o yola spor yapmak amacıyla bile girmem. Cantalar olunca da giri ermiş bulunduk. Sordum yanındaki yoldan gidebilir miyim. Hayır. Trafikci arkadaşlar ceza yazabilir..
İtiraf ediyorum ben de dayanamadım.Bisikletimin yanına gittim. Hoodlarından tutunca içime bir ürperti geldi. Sanki corona bana "luppomu yedim bekliyorum" der gibi geldi. Ne yalan söyleyeyim tostumu yedim bekliyorum deseydi binerdim ama bu manken değil Corona idi![]()
Düz maşa arazide işkencedir kardeşim benim...@Süper Dede maşallah dedeciğim 63 basmışın tokatı uzun bir aradan sonraben bugün 3 saatlik bir sürüşü 32 km ile anca tamamlayabildim. Bu iş böyle olmayacak , sürdüğüm yerin fotoğrafını atayım yoksa bana acemi muamelesi atacaklar. Hem düz maşa öldürdü beni.
223665 dosyayı görüntüle