Henüz hiç binmediğim bisikletin odada dururken ön tekeri patladı. Bugün götürdüm yaptırdım. Hava güzel... Daha siftahim yok. Servis ve ev arası elimde götürmek yerine binmek en mantıklısı tabi. Bindim... Yaklaşık 23 yıl sonra... Peki, evin yolu neredeydi 👹 çekirdek çitlemek gibi bırakamıyorsun... az daha, şurada gitsem birşey olmaz, kaç yapıyor bu, yokuş nasıl çıkıyor derkennnnnn derken 23 yıl sonra ilk siftah 9 km... Max hız 30 ile evin yolunu buldum 🤭
Eve girmeden önce apt. boşluğunda sabunlu bez ile teker dahil her yeri bir güzel sildim. Sonra temiz sulu bez ile üzerinden geçtim. Hiç bir yere değirmenden gazete üzerine, kullanılmayan odaya yerine koydum. Daha sonra elbisemi ters katlayip kendi odama koydum ve bir güzel elimi yüzümü burnumu kalıp sabunla yıkadım.
Sadece kırmızı ışıklarda durdum. Elimi bir yere sürmedim. Yere tükürmedim, kimseyle yakın temasta bulunmadım.
23 yıl sonraki ilk tecrübem bu şekilde... Gezmek için çıkmadım. Tamir için mecbur olduğumdan çıktım ama sadece yolu biraz uzattım 🤫