Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Yağmur yoksa mümkün mertebe insan olmayan yerlerde biniyoruz🙃artık Allah affetsin🙄
5B3C516B-A128-4882-9F19-0364ACF71B74.jpeg

Scudo
bu gün Bursa arap şükrünün içinden gecerken 5 tane memur amca baktılar ama bir sey söylemediler hafta sonu olsa öttürürlerdi her halde :)

ostalgie
sasalıya giderken su arıtmayı geçince askeri havaalanına giden yol

20 yaş altı gençlere sokağa çıkma yasağı geldi

• Beğen
Tepkiler: anzolot
20 yaş altı gençlere sokağa çıkma yasağı geldi
Cumhurbaşkanı yasağa uymayanlara adli işlem yapılacağını söyledi, bakalım nasıl olacak

Hava yağışlı yine bu haftasonu . Sabah ormanda 10 km koşu yaptım. Bisiklet haftaya kaldı artık.

Bisiklete binerken soğukta normal olarak burun akıntısı oluşmakta.Öksüren bir insanın yakınından,bu durumda geçmek tehlikeli olur bence.
2020 TOUR OF ANTALYA | TOUR OF ANTALYA’DA İLK ETAP BUGÜN KOŞULUYOR
(link)

Peki bu olanların,umreye gitmekten farkı ne?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Önce (unuttum ve dönünce çektim 😁);

20200404_110042.jpg

Yolda;

20200404_095320.jpg

Sonra;

20200404_110112.jpg

Ev çevresinde 25 km döndüm. %30 asfalt, %70 arazi (sanırım 😅).

Son düzenleme:
İstanbul / Fatih

Bizim sokakta bir kaç saattir bir polis ekibi bir de ambulans ve bir kaç sivil araç birkaç bina aşağıda. Bakalım durum ne olacak.

Bu zamanlarda dışarı çıkılması akıl karı değil trainer kullanın oda yoksa illa spor yapacaksanız mekik,şınav dumbell kullanırsınız. Dışarıya çıkarsanız illa bir şeye dokunacaksınız hele bisikleti eve çıkaracaksanız o daha riskli kendinizi düşünmüyorsanız diğer insanları düşünün.. Grip olurum 2 gün sonra kalkarım gibi düşünmeyin .. bu çok farklı .. dikkat edin

Henüz hiç binmediğim bisikletin odada dururken ön tekeri patladı. Bugün götürdüm yaptırdım. Hava güzel... Daha siftahim yok. Servis ve ev arası elimde götürmek yerine binmek en mantıklısı tabi. Bindim... Yaklaşık 23 yıl sonra... Peki, evin yolu neredeydi 👹 çekirdek çitlemek gibi bırakamıyorsun... az daha, şurada gitsem birşey olmaz, kaç yapıyor bu, yokuş nasıl çıkıyor derkennnnnn derken 23 yıl sonra ilk siftah 9 km... Max hız 30 ile evin yolunu buldum 🤭

Eve girmeden önce apt. boşluğunda sabunlu bez ile teker dahil her yeri bir güzel sildim. Sonra temiz sulu bez ile üzerinden geçtim. Hiç bir yere değirmenden gazete üzerine, kullanılmayan odaya yerine koydum. Daha sonra elbisemi ters katlayip kendi odama koydum ve bir güzel elimi yüzümü burnumu kalıp sabunla yıkadım.

Sadece kırmızı ışıklarda durdum. Elimi bir yere sürmedim. Yere tükürmedim, kimseyle yakın temasta bulunmadım.

23 yıl sonraki ilk tecrübem bu şekilde... Gezmek için çıkmadım. Tamir için mecbur olduğumdan çıktım ama sadece yolu biraz uzattım 🤫

Geri