Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
Scudo
@Süper Dede maşallah ağabeyime 8 saat sürüş toplam 10 saat , ayğına sağlık. :harika:

@Cemal Ç. Maşallah gardaşıma sende atmışsın okadar. E seninde ayağına sağlık.:harika:

@Mad Buddha özledik be kardeşim İnşallah iyisin , pandemi sürecinde fırsat mı bulamadın. Bir iki defa gördüm ondada merhaba edemeden çıktın. Sanki süreç geçti de, gerçi bizi fazla etkilemedi hergün sürdüm diyebilirim. Neyse özellikle hoş geldin demek istedim.:)
@seko35.50 hocam yasaklara rağmen bu sene sağlam pedalladık. 2 gün istirahat et gayrı.:harika:

@Süper Dede maşallah ağabeyime 8 saat sürüş toplam 10 saat , ayğına sağlık
Molanın 45' sı 190. km de yemek molası, 30' sı eve çıktıktan sonra unutma sonucu, geri kalanı iki defa lastik patlaması şeklinde oldu. Yani dinlenme molası vermedim... :D

@necmeddin Eyvallah birader. Güne yayılmış olarak 200-250 km arası çevirebilirim yarışta evvel Allah...2018 deki kısa ultra olan ttr de günlük ortalamam. 240 km idi.
Bu arada turla ilgili bir veri var : ort kadans : 74
Diğerleri km saati ile aynı...

Sürüşü 24 saate yayarak gitmek çok kolay olsa gerek.
Hiç denemedim, bilmiyorum ama durmadan, bir kaç saatlik duruşlar yapmadan sürekli ilerlemek insana çok fena vuruyor. Bunu biliyorum.😅 Hatta yazın ki sayın @hamlet2006 ile yaptığımız gezimizde sanırım kalp krizi eşiğinden döndüm.🤣
Dün yaptığım gezide de (iş yoğunluğu ve az uyuma yüzünden sanırım) patlaklar, yol kayıpları, susuzluk yüzünden çok fena tokatlandım.😅
Hanım Saint-Quentin'a gelmemiş olsa eve kadar (tahmini 45 km) daha giderdim. İki saati geçerdi sanırım.🤣

@Cemal Ç. Dedik ama anlatamadık. Kışın şamaroğlanına döndüm ben ,@Süper Dede bu deli kanlı , adamı silkeler, hal derman bırakmaz, onunla yarış olmaz. Sen yine çok çok iyi yol almışsın. Ben 100 den sonra yolun ortasında anam anam türküsüne çöker başlardım ağlamaya.

Bir dahaki yarışı dört gözle bekliyorum. Ayarlayalım bir gün bende çıkayım. Varmısınız Süper, orta süper ve hiç süperlikle alakası yok düellosuna :harika: Sıkıntı şurda ikinizinde sürüş alanı düz. Benim yollar rampa 60+60=200 :koptum: sizin düz rotanıza anca denk gelir. Hem acemi avansı vermiş olursunuz bana, siz saygı değer ustalar.

Hanım Saint-Quentin'a gelmemiş olsa eve kadar (tahmini 45 km) daha giderdim. İki saati geçerdi sanırım.🤣

Şişmişsin gene.:ckskc:
Kumkısık'a bağlamışsın diyecem ama demiyorum bak, söz verdim diye.:ssrtcbya:

Düz mü?🤣🤣🤣

Bence de düz değil.
162 kmde 1115 m irtifa çok da düz değil.İşin garibi sizinki gibi dümdüz coğrafyada bu kadar nasıl irtifa kazandın.Yoksa kendi kendine yokuş mu yapıyon?:ssrtcbya:o_O:hımm::D

Bence de düz değil.
162 kmde 1115 m irtifa çok da düz değil.İşin garibi sizinki gibi dümdüz coğrafyada bu kadar nasıl irtifa kazandın.Yoksa kendi kendine yokuş mu yapıyon?:ssrtcbya:o_O:hımm::D
Konya ovası ya da Hollanda gibi değil buralar. Genelde düzlük ama çok sert iniş çıkışlar bulunuyor. Özellikle nehir ve kanal yakınlarında ki Fransa'nın geneli kanallarla sarılmış durumda.😉

@necmeddin Sen bir ömürsün birader. Ama ben yarışmam, geçersin filan, senin dilinden kurtulamam sonra... :D senin diline düşmektense minareden düşerim daha iyi...:D

Özellikle nehir ve kanal yakınlarında ki Fransa'nın geneli kanallarla sarılmış durumda.

Nehire,kanala inmeyiver , düzden git.Nehire inip çimiyor musun, balık mı avlıyorsun.
Ben İzmir'deyim ve İzmir Ege Bölgesinde biliyorsun.Dağlar denize dik uzanıyor diye ben de gidip de her gördüğüm dağa çıkmıyorum mesela.:hımm:

Nehire,kanala inmeyiver , düzden git.Nehire inip çimiyor musun, balık mı avlıyorsun.
Ben İzmir'deyim ve İzmir Ege Bölgesinde biliyorsun.Dağlar denize dik uzanıyor diye ben de gidip de her gördüğüm dağa çıkmıyorum mesela.:hımm:
O iniş çıkışlara rağmen bildiğim, güzel yoldan sapıp köy yollarına girene kadar 26, 27 ortalama ile gidiyordum.😔 Ne zaman o yoldan çıktım, gittikçe gerilemeye başladım. @Süper Dede yetiştim size ama biraz meşakatli oldu.

O iniş çıkışlara rağmen bildiğim, güzel yoldan sapıp köy yollarına girene kadar 26, 27 ortalama ile gidiyordum.😔 Ne zaman o yoldan çıktım, gittikçe gerilemeye başladım.

Halk arasında biz ona ''yorulmak'' diyoruz.Onun sebebi köy yolları değil yorulmuş olman.Kondisyonun oraya kadarmış anlayacağın, sevimli Fransız köylerine laf etmeyiniz.:tskler:
Ben de tekbaşıma Denizli'den çıktım İzmir'e gidiyorum.İlk 5 saatteki ortalamam 29 km/sa.Ama yorulunca geri kalan 115 kmyi 5,5 saatte anca geldim.

İşin özetini geçiyorum.Belli bir mesafeden sonra kondisyon yetmiyor ve ''şişiyoruz'' efenim.Yoruluyoruzun en gerçekçi hali şişiyoruz. ;):D

@Cemal Ç. gardaşım 1115 metreyi matematiğe vursam benim hesap farklı çıkıyor. Altmışla altmışı toplayıp 200 bulan adamın matematiğini buradan anla. Fransa Alplerinde yaşamadığını farz edersek baya bir yükselti yakalamışsın. Nasıl bir rota yaptın kıt matemetiğime göre ben bile şaşırdım.
Youtube dan balık avladığım için Avrupanın bir çok nehir ve göl sistemine aşinayım. :D Nehirler üzerinde bir dünya körü var. Sanırım macera olsun diye vurdun bisikleti rampalara.:)

@Süper Dede yok be abi dilime düşmezsin, kitap bastırırım tarihe damga vurursun.:harika:
@hamlet2006 ben 1 saatte söylediğiniz

Halk arasında biz ona ''yorulmak'' diyoruz.Onun sebebi köy yolları değil yorulmuş olman.Kondisyonun oraya kadarmış anlayacağın, sevimli Fransız köylerine laf etmeyiniz.:tskler:
Ben de tekbaşıma Denizli'den çıktım İzmir'e gidiyorum.İlk 5 saatteki ortalamam 29 km/sa.Ama yorulunca geri kalan 115 kmyi 5,5 saatte anca geldim.

İşin özetini geçiyorum.Belli bir mesafeden sonra kondisyon yetmiyor ve ''şişiyoruz'' efenim.Yoruluyoruzun en gerçekçi hali şişiyoruz. ;):D

gibi oluyorum.:acpsnr:

Çıkında iki siz dönün yav.😅 Süremedikçe başka sürenlere sarmayın gari yav.🤣
Yolu bilip doğru giden mi hızlı gider, her köy içinde nereden gideceğim diye bakan mı?
Sizlerde bisiklet sürüyorsunuz, anlarsınız. Köy yollarını bu yüzden sözediyorum.😏

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
Geri