Scudo Sports

Virüse rağmen bisiklete binmeye devam edenler

Bisiklet Sürerken Maske Takıyor Musunuz? Takmıyorsanız bu herhangi bir yasal sıkıntı çıkardı mı?

• Toplam katılım
    584
benim günlük tablom

Dosyalar

• dsdsa.png
    dsdsa.png
    54 KB · Okunma: 58
Scudo
Son kararda ' bireysel spor serbest' denmiş..
Bu tam olarak neleri kapsıyor ?
Grup sürüşü yapılabilir mi ?

:koptum:

Evet yasaklar bitmiş. Özellikle kişisel sporlar tamamen serbest kalmış. Hafta sonu uzuun mesafelere sarmak lazım.::harika:
Korona muhabbeti bitiyor. Evet artık burdan dağılıp bisiklet başı diyebiliriz.:)
15 şehirde gene haftasonu sokağa çıkma yasağı var aman dikkat :)

@sspl Şimdi bir yanda yasak bir yanda serbestlik çok ilginç .
@cazci abi sanırım sosyal mesafe ihlali derler grup sürüşlerine. Tahmin yürütmesi zor değil.

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
yavaş yavaş abi acele etmeyin :) (ben her gün çıkabiliyorum tuzum kuru :D )
Bende çıkıyorum yasak hiç uğramadı bizim buralara bayrama kadar. :harika:

• Beğen
Tepkiler: abidin3714
@necmeddin , son iki ayda gündüz ve gece grup sürüşü yapan arkadaşlara kolluk kuvvetleri hiç müdahil olmadı..
Bu normalleşme sürecinde engel olmaları mantıksız olmaz mı ?

@cazci abi bisiklete birşey demiyorlarsa, bundan sonrada demezler. Bazen laf anlamaz, halden anlamaz birisi çıkıyor . Ona dikkat etmek lazım. Yoksa bana en ufak bir şey diyen olmadı. Ha iki üç kişi beraber sürmüşlüğümüz var.

Emniyet güçlerinin tepkisi olduğunuz bölge ile alakalı olabilir.

2 kişi biniyoruz biz sürekli polislere jandarmalara selam verip geçtik sadece 1 gece polis arabası yanimizdan geçerken birkaç saniyeliğine siren çaldı ikaz mıydı yoksa selam mi anlamadik

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Tam toparlamaya başlamıştım 11 de 8 gün saha kapama yine fena geriye itti. Dünde aynı şekilde hafta sonu saha kapama ihtimaline karşı uzun bir tırmanış ve dönüş. Samatya'dan, Unkapanı, Taksim, Şişli, Levent, Maslak özetle metro güzergahı üzerinden Hacıosman son durak.

İyiki de gitmişim, yine hafta sonu 2 gün saha kapama. 👿

15.jpg

17.jpg

12.jpg

Trafikte sosyal mesafeye dikkat.

11.jpg

Son düzenleme:
27 km gezdim. İşlerim vardı onları hallettim. Yarın, inşaallah uzun gidicem....

@Süper Dede dert ettiğiniz şeye bakın yav.😌 Gönüller bir olsun.😁
Dipçe: Yalnız ben 100km'den fazla açılamıyorum. Mazeret izni lazım. Halka yaparım anca.🤣

Geri