Scudo Sports

Veloturk Gran Fondo

Aslında kısa ve uzun parkuru kayserili ya da yakındaki bir arkadaş deneyip deneyimlerini aktarsa çok iyi olur.
Nerde sakin kalıp nerde yardırcamızı biliriz.
Geçen sene şu yokuş da bittimi heralde başka yoktur diye 4 yokuş falan çıkmıştım, psikolojim bozlumştu:confused:

Scudo
@Murat A yav olur mu deneyim kendine, paylaşsınlar da bilelim:), geçen sene önde bitirenler çoğunlukla parkuru daha önce koşmuş olanlardı.
Bu arada strava da güzel olur dediğinz gibi, yapan arkadaş hem hayır işlemiş olur hem de 1-0 önde başlar yarışa

• Beğen
Tepkiler: Murat A
@Kazuya
Yorumlar performansa göre değişir ya o yüzden ukalalık yaptım :)
Yani sportif kapasitesi sizden düşük biri "abi çok zor" der moralinizi bozar. Ya da tersi durumda da yine yanlış planlama yapabilirsiniz.
Oysa ortalama eğimleri, sert yerleri bilirsek önceki sürüşlerimizle kıyaslayıp watt hesabından yokuşu kaç ortalama ile çıkacağımızı kestirebiliriz sanki...

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Kazuya
Yaş kategori sistemini değiştirmişler; geçen yıl kayıt yaptırdığımda 40-49 yaş aralığında yarıştım, şu an 45-54 yaş aralığındayım. Strava'nın kategorizasyonu kullanılmış.

upload_2016-5-26_11-57-29.png

@Ömer Çolak

Ben de geçen sene uzun olanın finisher'larındanım.
Rota değiştiği için geçen yıl pek bir anlam ifade etmiyor maalesef :)

@Ömer Çolak
(link)

General Mobile 4G Dual cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ömer ÇOLAK
Arkadaşlar çok iyi antrenman yapmıyorsanız kısa parkuru tercih edin. Uzun etap çok çok zor olacak. Eğim haritasında göründüğü kadar kolay olmuyor.
Benim ve diğer yarışçıların geçen yılın uzun etap verisi;
(link)

@Kazuya

bende bu sene katılmayı düşünüyorum ama bitirebilir miyim bilmiyorum hem bende tur bisikleti var etrafda herkes yol bisikletli :) heralde iyice garipseniceğim :)

@ziyainal kesinlikle takılmayın ona, geçen sene de onlarca dağ, tur ve şehir bisikleti vardı. Hatta bir arkadaş (görüyorsa yazdığımı tekrar tebrik ederim) katlanırla katıldı ve bitirdi. Katılmak için ufak da olsa antrenman yapmak, orada bulunmak, bitirdikten sonra yerde yatmak falan çok keyifli:)

@Bahadır Gürel

Kategorize işini çok güzel yapmışlar. Geçen sene kapadokyada 40-49 yaş grubu vardı ve 40 lık adem yıldız birinci olmuştu. Bu sene adem yıldızın 45-54 grubuna girmediği yarışta ikinciliği @Bahadır Gürel e bırakıyorum. Tabi iş birde yol bisikleti bulmaya bakıyor.

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@Kazuya
arkadaşım yol bisikleti ile kısa tura katılacak onunla birlikte geleceğiz trabzondan, ilk başta bende garip oalcağını düşündüm ama turun amacı aklıöa gelince sizin dediğiniz çok doğru bitirmeye çalışmak en güzeli. biz orda olacağız fırsat olursa birlikte sürer tanışırız :)

• Beğen
Tepkiler: Groims ve Kazuya
@ziyainal Geçen sene çok dağınıktık, bu sene örgütleneceğiz inşallah burdan. Tanışırız elbette çok da iyi olur

@mehmetsunu büyük sevaba girersiniz, antrenman kadar önemli bence güzargahı ve eğimleri bilmek.
Hatta etraftaki çeşmeleri falan:D
Geçen sene kısa parkur iyice kısaltılınca yicek içicek noktasını kaldırmışlardı, herkes birbirine çeşme soruyordu:)

@Kazuya

merak etme ben kilometre kilometre fotolu analizini çıkarırım.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@mehmetsunu

Geçen yıl Kapadokya uzak deyip katılmamıştın, Velotürk ekibine söyleyip rica ettim dedim ki "bu arkadaş fitnesıyla ortalığın tozunu attırıyormuş, bi kolaylık yapın" senin için yarışı Kayseri'ye aldılar :)

Geri