Scudo Sports

Veloturk Gran Fondo

@taner07 Katılım limiti 500 olduğu için dolacağını sanmıyorum, geçen sene 200 küsür katılım olmuştu. Yarış cumartesiydi kayıt cuma gününe kadar sürmüştü.

Edit: Sitede son kayıt tarihini 31 Ağustos olarak belirtmişler.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Scudo
Güzel haber geçen sene içimde ukde kalmıştı bu sene inşallah hayırlısıyla bende orada olmak istiyorum...Tabiki yazı iyi geçirip güzel bir antrenman yapmak gerek :krnz:

• Beğen
Tepkiler: özgürakt
Arkadaşlar yarışa katılacak herkese bir kıyak geçeyim; bak bunu kimse yapmaz, hem de rakiplerine :) Şaka bir yana, Gran Fondo'ya katılanlar bana özelden mail adreslerini gönderirlerse, Strava'nın Premium üyelerine sağladığı 8 haftalık Gran Fondo Intermediate antrenman programına abone yapabilirim. Böylece Gran Fondo'ya hazırlanmak için faydalı bir programınız olur. Strava'nın antrenman planını 23 Mayıs Pazartesi için başlattım. Pazartesi'den itibaren sistem her gün mesaj gönderecek. Haftanın 4 gününü antrenmana ayırmak yeterli. Bunun için ayrı bir başlık açıp bağlantıyı buradan paylaşırım.

Not: Konu başlığını açtım - Erciyes Gran Fondo'ya hazırlanıyoruz

Konuyu canlı tutalım ;)
Kısa parkura katılacak arkadaşlar önümüzde şöyle bir parkur var:

kisa.jpg

@Bahadır Gürel hocamın antrenman programı dışında alternatif antrenman tavsiyesi olan arkadaşları buraya alalım :harika:
@taner07 hocam sen katılıyor musun, Tribanları kapıştıralım :D

Ne güzel olurdu katılmak,ama zor be !

Uçakla İstanbul'dan oraya gitmek-dönmek,konaklamak :( İnşallah bir program çizip kendime gelebilirim.

Bir Contador atağı yapmak fena olmazdı hani :) @taner07

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
Valla ben en ufak bir grupetto göremedim.niyeyse kimse birlikte sürmek istemiyor.bir çok arkadaş da son 20de tamamlayamadan kaldı zaten.Deryal yapmak herkes için önemli.Bu senede uzun parkurun son 20km tırmanış var.Oraya kadar olabildiğince az enerji sarf etmek lazım.

@ahmetaldag.Ana tırmanışa kadar arada tırmanışlar var oralarda kopar gurup.Geçen sene de dağıldı.Toplu bitmesi imkansız.Öndeki elit guruba tutunmaya uğraşıcaksın,anlamsız ataklar oluyo genelde,göremiyosun bazen peleton ip gibi uzayışından anlaşılıyo.Kimin ya da kimlerin arkasına tutunacağını iyi bilmen gerek yoksa kopuluyo bi daha da yetişilmiyo.Bu arad nötral start diye bişey yok tam bi kargaşa.

Ben de kısaya katılacağım. İlk 40 km'yi atlatırsam, 2.istasyonda depoyu doldurup en iyi şekilde bitirmeyi planlıyorum. Geçen sene hatalarımızdan ders aldık :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Birbirini tanıyanların oluşturacağı 3-5 kişilik gruplar olabilirde, grup sürüşü deneyimi sınırlı veya olmayan kişilerden oluşacak bir grubun içinde muhtemel bir sorunda telef olmaktansa yanlız başıma heder olmayı tercih ederim :D Bu nedenle insanların riske girmek istememesini anlıyorum.

Geri