Scudo Sports

Veloturk Gran Fondo

Uçakta bisiklet taşımak için bisiklet taşıma çantası elzem. Öbür türlü eziyete dönüyor. 70 euro civarına chainreactioncyles dan aldığım çanta (Bikaç modifiye yapılmış) ile 2-3 kere yurtdışına bisiklet götürdüm. Çoğunda normal bagaj olarak verdim. Başına herhangi birşey gelmedi. Bisiklet çantasında boş kalan yerlere de kıyafet vs diğer eşyalarımı koyuyorum, bu şekilde ekstra bagaja gerek kalmadan tek bisiklet çantası ile bütün eşyalarımı taşıyorum.

ürün linki de bu.
(link)
Ben aldığımda fiyatı 75 euro altındaydı, vergi ödemeden almıştım, sonradan zam gelmiş. %10 luk indirim kuponu ile vergisiz alınabilir.
Muhakkak bundan çok dha iyi ürünler vardır fakat fiyat performans açısından tavsiye ederim..

Scudo
Kısa parkura kayıt oldum, yaklaşık 18-20 km ortalamada giderim diye düşünüyorum.

Bir takım aracı İstanbul'dan Nevşehir'e gidecek; öncelikle kendi ekibinden gidecekler listesi oluşturuluyor. Ancak anladığım kadarıyla takım dışından katılım için sadece 3-4 bisiklet için yer ayrılabilir görünüyor. Gidiş-dönüş 170 TL (bisiklet+yolcu). Sadece bisiklet olsa da rakam değişmiyor maalesef. Düşünenler bana iletirlerse katılacak sayısını ve uygunluk durumunu sorabilirim.

@hkndng

Gidiş 11 Eylül Cuma, dönüş 12 Eylül Cumartesi akşam.

Ben kayıt olmuştum ama özel nedenlerden dolayı katılamayacağım için çok üzülüyorum.Herkese iyi eğlenceler şimdiden.

@Aydın Diricanlı

Israrla Pegasus'u bekliyoruz. :rolleyes:
Bisiklet rezervasyonu yaptırdım fakat bisiklet ücretini ödemedim.

@Aydın Diricanlı

Dönüşte de ücretsiz taşıyacaklardır umarım. Dönüşüm Anadolujet'le olacak çünkü. :)

Merhaba,
saglik raporu almak icin Kadiköy'de tavsiye ettiginiz bir yer var mi?
Ben Siyami Erkek Hastanesin'deki aile hekimligine gittim, onlar da Kardioloji'ye ve Gögüs Hastaliklarin bölümüne göndermek istediler.
Oradan bir randevu almak yine ayri bir dert oluyor.
Sifa Hastanesine bir sormustum, onlar bir muayene ücreti talep ediyorlar, yani 400 lira civarinda.
Bu rapor kolay ve rahat bir sekilde alabilecegim bir doktor/hastane biliyorsaniz vu burada paylasirsaniz cok sevinirim.

(link) bu linkten aradığınız soruların hepsine yanıt var, tartışmanın manası yok arkadaşlar

@mgz999 400tl de bir yanlışlık var, sporcu lisansı için olmasın?
ben rasgele özel bir tıp merkezine gittim, 5 dkda verdiler, 50tl

Sifa özel bir hastane ve baya pahalı, doktor sana selam vermesi icin bir ücret ister. Sen hangisine gittin?

@mgz999 ankarada bizim mahalledeki bir tıp merkezi, o da özel. Aile hekimine gidince ekg falan bir dolu alçılıyor

Kamil Koç otobüsleri 2 şer tane bisiklet alıyor. Ama önceden söylemek lazım. Yığılma olursa herkesin bisikleti alınmaz.

Biz uçakla gidenler şöyle bir talepte bulunduk; Atilla ekibinin takım aracı var, kendi ekibinden gidenler haricinde 11-12 bisiklet için ve 3 kişi için de koltuk var. Ancak bir maliyeti var: Gidiş-dönüş 170 TL. 10 Eylül Perşembe gidiş-12 Eylül Cumartesi akşamı dönüş. Aracın Nevşehir'e kaldırılması için bir maliyet hesapladılar. Bisiklet başına 170 TL (3 kişi de ekstradan gelebilir ayrı bir ücret yok)

Ben ancak cuma akşamı yola çıkabiliyorum iş durumları yüzünden; cuma akşamı kalkan otobüsler sabah 8:30 gibi Ürgüp'e ulaşıyormuş; çok geç olur mu acaba? Zaman çipi, t-shirt vs gibi işlemler yüzünden en geç saat kaçta start alanında olmak gerekiyor acaba?

• Beğen
Tepkiler: barhan
Teknik toplantı ne zaman? Nerede? bilen var mı?

Geri