Scudo Sports

Velogames Fantasy Cycling Tour de France 2015

1 eksik olmasaydım iyiydi :(spartacus sarıyı korucaktı ne güzel sagan grepiel çoşturcaktı puanlar akıcaktı ne güzel:D:D

Scudo
Takıma almanları doldurup üstüne de, sagan, contador gibi sevdiğim bisikletçileri ekleyecektim. 90 puanın altında takım tamamlanıyordu ama mantıklı düşünmeye çalışıp 100 puanla takım kurdum. Ya hu, mantık senin neyine, e be bisiklet cahili insan. Yine de yavaş yavaş sonunculuktan bi 10 sıra yukselmisim. Bu sene çok şey öğrendim, öğrenmeye de zevk alarak devam ediyorum.

Sonunda benim sucu Tulik bile 2 puan da olsa kazandırdı ama büyük umutlarla aldığım Hesjedal'da hala bir numara yok. Navarro da aynı şekilde tamamen yatışa gelmiş.

Neyse, dağ etaplarinda kendilerinden puan alabileceğimi umuyorum. Düne nazaran daha iyi bir puan aldım. Heyecanla quintana ve froome'dan gelecek atakları, stybar'in bugünkü gibi kaçışlarını bekliyorum. Tulik su taşısın yeter, iki puan ondan beklentimi karşılıyor :D

Dumoulin ile Gerrans bırakmak zorunda kalmayaydı iyiydi. En çok puanı Degenkolb vermiş 370 küsür. Oss'tan mamnunum ufak ufak puan getiriyor o da. Froome ile birlikte GC için Nibali'yi almıştım bir numara çıkmadı şu ana kadar.

Tony martinde çekilmiş yarışdan :(

5 günlük liderliğin ardından sarı mayoyu kaptırmış bulunmaktayım :D yeni 1.yi tebrik ediyorum cancellara ve dumouilensiz yarışın kalanı zor olacak gibi herkese bolşans tekrardan

bizim kadro hepsi hala yarışıyor ama ama r costa s.chavanel ve w. anacona dan puan alamadık. Oysa anaconadan etap zaferi, chavanel ve costadan puanlar bekliyordum.
majka ve kenyaktan da sadece 20-30 puan alabildik..
wildcard ile aldığım uranın girodan gelmiş olmasına rağmen contadordan çok puan alması düşündürcü oldu ..
Bakalım önümüzde daha çok etap var..
Froome u tutmama rağmen ters totem olsun diye takıma almadım :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Kadromu kurarken, Joaquim Rodriguez, Tom Dumoulin ve John Degenkolb`den dağlık etaplara kadar 1 er etap kazanmasını bekliyordum aynı şekilde Mark Cavendish`in de dağlık etaplara kadar en az 3 etap kazanmasını bekliyordum. Bir tek Joaquim Rodriguez etap kazandı, diğerleri hayal kırıklığı yarattı, gerekli uyarılarımı yaptım dağlık etaplara kadar affettireceğiz kendimizi dediler. Cav bugün etap bende raad ol dedi. Buradan almayı düşündüğüm puanlar düşük kaldı, henüz her şey bitmiş değil ama dağcı kadroya daha çok iş düşecek, çocuklarla konuştum elimizden geleni yapacağız abi dediler.
Dağlık etaplarda da Ryder Hesjedal`dan etap galibiyeti olmasa da(olursa süper olur) puanlar toplarım diye planlıyorum, Joaquim Rodriguez`den belki biraz daha nasipleniriz. Thibaut Pinot`un GK da geriye düşmesi kötü oldu ama en azından bir etap galibiyeti için yardıracak, Contador da 2-3 etap galibiyetiyle turu kazanırsa sarı mayoda iddialı olabiliriz :D
Haydi çocuklar haydi haydi haydiiiii (Türk işi taktiğimi de vermiş oldum)

Alberto Contador & Robert Gesink kaza yapmış Neutral Zone'da

• Beğen
Tepkiler: taner07
Sonuç açıklandı. Cav da olmasa yanmışız

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Luca Paolini de tur sırasında alınan kan örneğinde kokain çıktığı için şimdilik yarışmasına izin verilmeyecekmiş. Geçmiş olsun:kötü:

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Geri