Majka yi etap zaferi için almıştım. Yüzümü kara çıkarmadı. Ana anaconadan hala hareket yok R. Costa yi birsey beklemeden aldım ama bu kadar kötü olmaz ki diyordum ki adam abandone
Majka görevini yaptı eyv ama ahh bide cancelara reyis bouhani sağlam olaydı.Ya ben 1 senedir takip ediyorum çoğu adamı ya ismi hoşuma gidiyor diye bazılarınıda bikaç yarış izleyip aldım .Son Giro yu izledim Kruijswijk cok iidi aldım takıma bu tur adamın yüzünü 1 kere bile görmedim nerdesin başkan sana sempatim var alplerde çıkar mı nedersiniz
Merak ettim, 4 ve 6 kredilik adamlardan hatırı sayılır puan alan var mı?
Şans bile olsa, doğru tahmin yapanlar kimler ?
Ben 6 kredilik teklehaimanottan 76,
4 kredilik Bono'dan 5 puan almışım.
Ve yine 4 kredilik Janse van rensburgdan 0 puan almışım.
@Soner Közen Benim 4 puanlık Almanya Şampiyonu'm Buchmann bir gün kaçışa girdi 150 puan getirdi. Ayrıca bende yok ama Jan Barta kaçışlara girerek 120'ye yakın puan getirdi. Serge Pauwels bir başka vazgeçip almadığım sporcu yine 160 puan getirdi, Simon 130 puan, Jos Van Endem, Cherel ve Vermote de 100'e yakın puan getirmiş bunlar hep 4er puanlık sporcular
@taner07
Bu isimleri bir kenera yazmak lazım. Biz tombaladan çeker gibi seçtik. Hem bu insanların biyografilerine bakmak, gelişimlerini okumak da çok hoş oluyor. Bunların içinden belki ileride büyük işler yapabilecek sporcular çıkar. Gelişim takibi ve yildiz olma yolunda adımlarını tahmin edebilmek, bilgili bir izleyiciye keyif verir. Yıllarca basketbol ve amerikan futbolunda bu tarz oyuncular seçip adım adım kariyerlerini incelerdim. Amatör bile olsan ilham verici şeyler ogrenebiliyorsun.
@Soner Közen Bu adamların genç değil zaten çoğu, tamamen şans meselesi 4 puanlık oyuncu seçimi, kaçışa hangisi girecek, hangisi başarılı olacak çok fazla değişken var
yeni nesil Jens Voigt olarak Adam Hansen kesin birkaç kaçışa girer hatta etap bile alabilir diye aldım, adam turun başında omzundan sakatlandı. Normalde katıldığı her büyük turda kaçan ve etaba giden bir bisikletçi.
Bizim yarışta da 1. farkı açınca topic sessizliğe bürünmüş, hareketlendirelim
PS: Greg Van Avermaet bugün başlamamış etaba, bebeği olacağından bırakmış yarışı.