Scudo Sports

Velogames Fantasy Cycling Tour de France 2015

Scudo
Varsın bizim velogames batsın ama Panzerwagen hayatının anını yaşadı!

Kalisikçilerden bir iki tanesini takıma almamakla büyük hata yapmışım.

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
spartacus reyiz yaktı bizi eksik kaldık ama canı sağolsun :)

3 günde topladığım puanı 1 günde aldım, benim hala umudum var gibi :D Adamları yarışı bırakanlar düşünsün :komik::komik:

• Beğen
İlk kez girdim başlığa kaçırmışım,tur başladı oynama şansım var mı hala ? :)

Bende 221 puan almışım.İlk günlere göre gelişme var ama baya gerilerdeyim hala:)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Ben tırmanışçılarıma güveniyorum.:p

Ancak bu etaplarda Valverde'den daha fazla puan bekliyordum, umarım tırmanışlarda puan getirir. Şimdilik nal topluyoruz.:bsmagryr:

• Beğen
Dere geçerken at değiştiriliyor mu ya? Hadi abandoneleri biliyoruz, onlar gitti giden durumundalar da tur sonuna kadar kalanlarla mı devam etmek zorundayız?

@Gacemer evet, maalesef değiştirme şansınız yok. artık kalanlarla devam etmeniz gerekiyor. geçen Giro'da da ben çok kötü mantara bağlamıştım. siz de giro'da benim yaptığım gibi aşağılardan yukarılara el sallama aktivitesiyle kendinizi eğlendirebilirsiniz :p

@deathsidestory İlk kez oynuyorum. Yılların fantasy premier ligcisi olarak statü 3 aşağı 5 yukarı aynıdır deyip bodoslama daldım. Neyse, mantıklı olanı ve gerçeğe yakın olanı da bu zaten. Takımdan umutsuz değilim canım. Nötr puanla tamamlayacağı neredeyse kessin elemanlar can sıkıyor :rolleyes: Önümüzdeki turlarda eşşeği daha sağlam kazığa bağlarız artık.:huhuu:

Bugün etap galibiyetini alamasak da güzel puan topladım, bu etap özelinde 8.olurken genel klasmanda da 4 sıra yükselmişim, düzenli bir şekilde geliyorum yukarılara :komik::harika:

• Beğen
Bu etapta 212 yapmisim. Kadro hakikaten dengeli 200-300 puan arasi geziyorum :) dag etaplarini bekliyorum hem genel klasmandan hem de etaplardan hem de kacislardan puan alabilirim :)

• Beğen
Thibaut Pinot ve Cavendish`den beklediğim puanları alamasam da zirveye yakınız, Tom Dumoulin`in abondene olması işleri biraz daha zorlaştıracak. Tahminimce günlük ortalama 350 puan alan turun sonunda lider olur.

• Beğen
hiç katkı sağlamayan (henüz) Rui Costa ve Luis Meintjes e rağmen ve de ilk tecrübe edişimi de işin içine katarsak 1410 puanla 8.sıradayız.
başarı bence:cool:

Sonuçlar açıklanmış. ben dibe gidiyorum :)

Geri