Yol yarışı sezonunun en önemli mücadelesi olan Fransa Turu'na bir hafta kala hem eğlenmek hem de tatlı bir rekabet içinde olmak için Velogames kayıtları başlamıştır.İlgilenen arkadaşlara duyurulur Herkese bol şanslar
Yok arkadaş 104 puanın altına inemiyorum bir türlü. Contador ile Quintana bitiriyor zaten yarısını Zar zor bir takım oluşturdum kafamda, Quintana'dan vazgeçip yerine Rolland'ı aldım reklam yapmak için arada kaçar puan toplar diye
Sorma, Pozzo falan da gidince iyice yetim kaldı takım geçen sefer. Bu sefer kafamda sprinter ve tırmanış isimleri belli de aradaki kaçış ve etap galibiyetine koşacak sürprizler konusunda biraz çalışmam lazım@Özgür R
@deathsidestory@Özgür R Bu sene TDF'de çok fazla kaçışın kazanabileceğini sanmıyorum Her etaba uyan güçlü takımlar var kimse kaçışa bırakmak istemeyecektir
Bu sefer biraz daha tecrübeliyim sanırım, Giroda kadro seçiminde düştüğüm hatalara bu sefer düşmemeye çalıştım
Şimdilik katılım az gibi, giroda daha kalabalıktık. Arada konuyu güncellemek lazım.
Çok az kişiyiz hala aklım almıyor, Giro'da herkes TDF'yi bekliyoruz diyordu kimseden ses soluk çıkmıyor Giro'da yaklaşık 80 kişiydik şimdi 20 kişi bile yok daha...
giro da pembe mayoyu son etapta bıraktım 2.oldum bu sefer sarıyı bırakmam ben geldim. dermişşşim yeni kayıt olacam bende yine cemekan hade bakalım keyifli geçer umarım
sanırım diğer takımları göremiyoruz. takım yapımı değiştirdim yeni taktik)
Puanlar çok acımasız olmuş. Kafamdaki iki sprinter ve iki genel klasman iddialısını yazınca zaten otomatik olarak limit doluyor. Geri kalan yerlere yazmak istediğim kişilere yer ayarlayacağım diye ciğerim soldu.
Siz takımlarınızı kurarken tek genel klasman liderinin üzerine mi oynuyorsunuz? Ben bu işi beceremiyorum gibi görünüyor