İlk hafta sonuyla ilgili yorumlar yapmışlar..İnşallah @Ucuncu Emre ve kalan etaplarda puanını yükseltecek diğer bisikletforum arkadaşlarımızla birlikte bu elemanları alt edicez İlk üç sırayı alalım da bu oyun nasıl oynanır gösterelim şunlara
@Ucuncu Emre
1.lige yükseldim [) betancur veya çavuş 1.olsa çok daha iyi olurdu.zaten bu iki arkadaş iyi puan getirdiler yaris boyu.genel klasmanda 200 deyim devam[emoji4][emoji4][emoji4]
Benim takim lanetlendi bundan sonra ben kimi secersem siz digerlerini secin dayer quintana dustu, porte ceza yedi, contador omzunu cikardi sonra aru'ya kaptirdi
@cemekan hocam sen Cycling hub tv ligine girmemişsin (gözlük hediyeli olan lig). şu an girebiliyorsan gir derim, çünkü 1.duruma geçeceksin
no: 05092659
Mathews da gitti, Peluchi de ayrıldı, sprinterim kalmadı Mezgec'i zaten direk Allah'a havale ediyorum Zakarin, Atapuma ve Anton'dan etaplar bekliyorum artık
Takımdan Pozzovivo gitti, Matthews ve Boonen de gitmiş Zilioli`nin varlığı yokluğu belli değil Uran desen dünyasını şaşırmış benim takım havlu attı. Önümüzdeki turlara bakıcaz artık