Scudo Sports

Velogames fantasy cycling giro d'italia

Scudo
cumartesi intxausti pazar tiralango 1.lik leriyle takimin iyi puanlar aldi ilk 500 edeyim forumda ilk 3

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
Bende günü idare edenlerdenim..172 puan.Belkov kaçışa girdi sonunda :)

Puanlar almış başını gitmiş ama takımım Zoncolan ile diplerden üst sıralara yavaş yavaş tırmanıyorum.

Pozzovivocular olarak kendi aramızda ayrı bir grup kuralım biz orda yarışalım arkadaşlar. :p

Urancıları da aramıza alabiliriz. :D

İlk hafta sonuyla ilgili yorumlar yapmışlar..İnşallah @Ucuncu Emre ve kalan etaplarda puanını yükseltecek diğer bisikletforum arkadaşlarımızla birlikte bu elemanları alt edicez:D:harika: İlk üç sırayı alalım da bu oyun nasıl oynanır gösterelim şunlara:);):koptum:

https://pbs.twimg.com/media/CFUETHiW8AAOudv.png

@Özgür R en azından birimiz podyum yaparız inşallah. ben biraz viscontiye bel bağladım bir kaçış etabı alırsa durumu düzeltirim;)

• Beğen
Bardiani'den brinin etap alacağını tahmin etmiştim ama yanlış adamı almışım takıma :confused: Porte da iyi ki geri kaldı dağlarda saldırır şimdi;)

• Beğen
Berbat gün... ilk 3'ten düştüm... cemekan ve zissou pro cycling 1-2 olmuşlar... tebriklero_O

• Beğen
@Ucuncu Emre
1.lige yükseldim [:)) betancur veya çavuş 1.olsa çok daha iyi olurdu.zaten bu iki arkadaş iyi puan getirdiler yaris boyu.genel klasmanda 200 deyim devam[emoji4][emoji4][emoji4]

Benim takim lanetlendi :) bundan sonra ben kimi secersem siz digerlerini secin :) dayer quintana dustu, porte ceza yedi, contador omzunu cikardi sonra aru'ya kaptirdi :)

@cemekan hocam sen Cycling hub tv ligine girmemişsin (gözlük hediyeli olan lig). şu an girebiliyorsan gir derim, çünkü 1.duruma geçeceksin :D
no: 05092659

@Ucuncu Emre eyw :) :) yaw böyle sonradan oluyormu başka lige girme vala birisi böle benım ustume gelse sinir olurum:) nese girelim bakalım :)

• Beğen
Greipel,Matthews ve Boonen Giro'dan ayrılmış..Geçmiş olsun..

@cemekan Girin Cem hocam sonrası öncesi yok.Başarılar :);)

• Beğen
Tepkiler: cemekan
Mathews da gitti, Peluchi de ayrıldı, sprinterim kalmadı :D Mezgec'i zaten direk Allah'a havale ediyorum :D Zakarin, Atapuma ve Anton'dan etaplar bekliyorum artık :(

Takımdan Pozzovivo gitti, Matthews ve Boonen de gitmiş:booo: Zilioli`nin varlığı yokluğu belli değil:kötü: Uran desen dünyasını şaşırmış :acpsnr: benim takım havlu attı. Önümüzdeki turlara bakıcaz artık :koptum:

Geri