TeamO2.cc
TeamO2.cc
- Tepki
- 12.608
- İsim
- TeamO2.cc----Strava----
- Başlangıç
- 1985—86
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
3,5 defa döndükten sonra ayrı bir kafaya giriyorsunuz. O sarmal aslında görünmeyen sizi yutup karşınıza dikiyor. Sohbet, gırgır, şamata... çok ayrı bir kafa o.🤣🤣🤣Aynı yerde hayatta dönemem , sıkılmıyormusun.
Sabır ister ,farklı bir kafa lazım. ben 500 km 3000.MT tırmanıp şehirler arası gitmeyi tercih ederim. 😀3,5 defa döndükten sonra ayrı bir kafaya giriyorsunuz. O sarmal aslında görünmeyen sizi yutup karşınıza dikiyor. Sohbet, gırgır, şamata... çok ayrı bir kafa o.🤣🤣🤣
Niye dönüyorum, nereye varacağım, amacım ne? Bu sorular anlamını kaybediyor, en azından benim için öyle.🤣
Aynen benim tercihimde o yönde olur. Ancak şu anda sokağa çıkma kısıtlaması var. Kolumda da sorun var zaten, süremiyorum şu anda.Sabır ister ,farklı bir kafa lazım. ben 500 km 3000.MT tırmanıp şehirler arası gitmeyi tercih ederim. 😀
Geçmiş olsun , yıllık km leri millet araba ile yapmıyor😂Aynen benim tercihimde o yönde olur. Ancak şu anda sokağa çıkma kısıtlaması var. Kolumda da sorun var zaten, süremiyorum şu anda.
Aslında az önce hekimle görüşmem vardı.
"Bisiklet sürerken sorun olur mu " dedim.
"Dağ bisikleti mi yol bisikleti mi" dedi.
"Yol bisikleti, dağ bisikletinde dümeni biraz sıkı tutmak lazım" dedim.
Yani demeye çalıştım.😅
"Dikkatli olmak şartıyla olabilir, yinede sürmesen daha iyi. Zaten yasak var, bir km mi süreceksin" dedi.
Birde şaka yapıyor. Bilse tutkumu, o bir km'yi istersem yüz defa döneceğimi.😅
@srdrmrs birde pandemi döneminde trainer üzerinden deneme yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam power metrenin pilli demiştiniz galiba. Bu sene de yapma düşünceniz var mı ?
Bu "uzak" sürüşleri kaç saat alıyor sayın @srdrmrs ? Evden çıkış, eve geliş süresi olarak.Uzak surusleri minumum 300km ve 5000m tirmanisli oluyor.
Abi stravada da yazıyor 😊 tam hatirlamamakla beraber 15 saat surusun yaklaşık 2saati mola ile geciyor. 70 80km de bir su molasi , eger brevet surusu ise checkpoint oluyor.Bu "uzak" sürüşleri kaç saat alıyor sayın @srdrmrs ? Evden çıkış, eve geliş süresi olarak.
Yani ilk pedala bastıktan sonra haldır haldır gitmiyorsunuzdur sanırım.