Scudo Sports

Velodrom'da 500 Km

Desteğe Gelirim

• Toplam katılım
    25
  • Anket kapanışı .
Scudo
abi uygun şartlar sağladıktan sonra mümkün bence : ) ben baya rahattım bisiklet üzerinde ama bırakınca soguudm ve hiç içimden gelmedi.

Son düzenleme:
Seninde 1000 km ve üzeri yapacağına eminim tabi ki uygun şartlar önemli.Kolay gelsin takipteyiz.Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bu sefer 1000 olur sanırım.
Bir anda iki katı zor olur, hadi 750 olsun.😅
Tamam pazarlık sünnettir ama daha aşşağısı olmaz bak, valla kurtarmaz. Bize gelişi 800 zaten.🤪

valla bu sene pandemi herkesi etkiledi. ben geçen sene sürdüğümden çok daha fazla sürdüm ama böyle bir organizasyon için insanlarında destek verebilmesi lazım.. şuanki durumda malesef mümkün değil.. bende kendimde o motivasyonu görmüyorum şuan ama bir daha olursa kesinlikle en az 750 olmalı.

@srdrmrs hatta bir dahakine IBB, Valilik, MEB gibi idarelerin sorumlu müdürlüklerini de dahil ederek tesvik edici bir organizasyon olsa tadından yenmez. Ama pandemi işi bozuyor.

Aynı yerde hayatta dönemem , sıkılmıyormusun.
3,5 defa döndükten sonra ayrı bir kafaya giriyorsunuz. O sarmal aslında görünmeyen sizi yutup karşınıza dikiyor. Sohbet, gırgır, şamata... çok ayrı bir kafa o.🤣🤣🤣
Niye dönüyorum, nereye varacağım, amacım ne? Bu sorular anlamını kaybediyor, en azından benim için öyle.🤣

3,5 defa döndükten sonra ayrı bir kafaya giriyorsunuz. O sarmal aslında görünmeyen sizi yutup karşınıza dikiyor. Sohbet, gırgır, şamata... çok ayrı bir kafa o.🤣🤣🤣
Niye dönüyorum, nereye varacağım, amacım ne? Bu sorular anlamını kaybediyor, en azından benim için öyle.🤣
Sabır ister ,farklı bir kafa lazım. ben 500 km 3000.MT tırmanıp şehirler arası gitmeyi tercih ederim. 😀

Sabır ister ,farklı bir kafa lazım. ben 500 km 3000.MT tırmanıp şehirler arası gitmeyi tercih ederim. 😀
Aynen benim tercihimde o yönde olur. Ancak şu anda sokağa çıkma kısıtlaması var. Kolumda da sorun var zaten, süremiyorum şu anda.
Aslında az önce hekimle görüşmem vardı.
"Bisiklet sürerken sorun olur mu " dedim.
"Dağ bisikleti mi yol bisikleti mi" dedi.
"Yol bisikleti, dağ bisikletinde dümeni biraz sıkı tutmak lazım" dedim.
Yani demeye çalıştım.😅
"Dikkatli olmak şartıyla olabilir, yinede sürmesen daha iyi. Zaten yasak var, bir km mi süreceksin" dedi.
Birde şaka yapıyor. Bilse tutkumu, o bir km'yi istersem yüz defa döneceğimi.😅

Aynen benim tercihimde o yönde olur. Ancak şu anda sokağa çıkma kısıtlaması var. Kolumda da sorun var zaten, süremiyorum şu anda.
Aslında az önce hekimle görüşmem vardı.
"Bisiklet sürerken sorun olur mu " dedim.
"Dağ bisikleti mi yol bisikleti mi" dedi.
"Yol bisikleti, dağ bisikletinde dümeni biraz sıkı tutmak lazım" dedim.
Yani demeye çalıştım.😅
"Dikkatli olmak şartıyla olabilir, yinede sürmesen daha iyi. Zaten yasak var, bir km mi süreceksin" dedi.
Birde şaka yapıyor. Bilse tutkumu, o bir km'yi istersem yüz defa döneceğimi.😅
Geçmiş olsun , yıllık km leri millet araba ile yapmıyor😂

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@srdrmrs birde pandemi döneminde trainer üzerinden deneme yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam power metrenin pilli demiştiniz galiba. Bu sene de yapma düşünceniz var mı ?

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@srdrmrs birde pandemi döneminde trainer üzerinden deneme yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam power metrenin pilli demiştiniz galiba. Bu sene de yapma düşünceniz var mı ?

İse bisikletle gitmeye başladığımdan beri trainer kullanmadim.. gene tum gun yasaklar gelirse dusunebilirim tabi ki.

Bu arada uzun mesefeli surusler zaten yapiyoruz. Uzak surusleri minumum 300km ve 5000m tirmanisli oluyor.

Uzak surusleri minumum 300km ve 5000m tirmanisli oluyor.
Bu "uzak" sürüşleri kaç saat alıyor sayın @srdrmrs ? Evden çıkış, eve geliş süresi olarak.
Yani ilk pedala bastıktan sonra haldır haldır gitmiyorsunuzdur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Bu "uzak" sürüşleri kaç saat alıyor sayın @srdrmrs ? Evden çıkış, eve geliş süresi olarak.
Yani ilk pedala bastıktan sonra haldır haldır gitmiyorsunuzdur sanırım.
Abi stravada da yazıyor 😊 tam hatirlamamakla beraber 15 saat surusun yaklaşık 2saati mola ile geciyor. 70 80km de bir su molasi , eger brevet surusu ise checkpoint oluyor.

Geri