AykutÇ.
Daimi Üye
- Tepki
- 375
- İsim
- Aykut Ç.
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
20'li, 30'lu, 40'lı yaşlarda, sözde yaş olarak olgun olup forumda parazitlikten, sağa sola sataşmaktan başka bir faaliyeti olmayan ve edep adap bilmeyen birçok kişinin yanında 14 yaşında bir kardeşimiz kendince ve gayet edepli adaplı bir şekilde, hiç de boş olmayan bir içerikle düşüncelerini paylaşmış ne güzel. Ne diye şevk kırıyoruz ki?
Arda, değerli kardeşim. Senin yaşlarında ben counter strike, knight online vb saçmalıkların peşinde koşup neredeyse internet cafeden çıkmayan bir parazittim. Birçoğumuz da öyleydi eminim. Senin ise bu yaşta bu şekilde faydalı şeyler yapıyor olman, bunları yaşına göre çok daha olgun bir şekilde bizlerle paylaşman takdire değer. Çizgini bozma, laf olsun diye konuşanları kaale alma. Ufak tefek eksiklerin ise muhakkak düzelecektir zamanla deneyim kazandıkça.
Arda, değerli kardeşim. Senin yaşlarında ben counter strike, knight online vb saçmalıkların peşinde koşup neredeyse internet cafeden çıkmayan bir parazittim. Birçoğumuz da öyleydi eminim. Senin ise bu yaşta bu şekilde faydalı şeyler yapıyor olman, bunları yaşına göre çok daha olgun bir şekilde bizlerle paylaşman takdire değer. Çizgini bozma, laf olsun diye konuşanları kaale alma. Ufak tefek eksiklerin ise muhakkak düzelecektir zamanla deneyim kazandıkça.