Scudo Sports

v fren uyumlu siyah jant

Scudo
muhtemelen yoktur çünkü papuçlar siyah boyayı eninde sonunda kaldıracaktır yüzeyden .ancak yüzeye boya kullanılmadan siyah görünüm elde edilebilir mi orasını bilemiyorum

Şunun fren yüzeyi siyah gibi duruyor:
(link)

Şu da V-fren uyumlu:
(link)

Başka ürünler de var. Ancak kargo için 30£ yazıyor. Türkiye'de bulunabiliyor mu bilmiyorum malesef.

evvet aradığım ürünler bunlar ama ulaşması çok zor bunlara. türkiyede var mıdır acaba getirten firma

siyah yapmamalarının sebebi büyük ihtimalle boyayı kaldırmasıdır

siyah olabilmesi için aluminyum materyalinde siyah renk olması gerekir ...bu şuanki teknolojilerde mümkün değildir............bu sevdadan vazgeçin derim

siyah olabilmesi için aluminyum materyalinde siyah renk olması gerekir ...bu şuanki teknolojilerde mümkün değildir............bu sevdadan vazgeçin derim

bu nasıl olmuş o zaman?

(link)

alexrims DM 22 lere bakabilirsin fakat uzun bir süre sonunda fren pabuçlarının bastığı yerlerde renk kaybı illaki hafiften olacaktır.. ama arkadaşım da kullandı çok bi fark olmuyodu.. jant olarakda ben kullanıyorum bana kalırsa güzel ;)

alexrims dc-19 aldım arkadaşlar. sadece disk uyumlu. frenler de BR-M485 hidrolik.

idarelik de olsa ilerde ihtiyacım olursa jantları v fren ile kullanabileceğimi duydum.

Geri