Scudo Sports

v fren tavsiyesi

soner kulak

Forum Demirbaşı
Tepki
241
yeni aldığım specialized sirrus bisikletim için yüksek performanslı fren ayakları almayı düşünüyorum deneyimli arkadaşlar hangi modeli tavsiye edersiniz.teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Akurcay
Scudo
Merhaba Soner sanırım buluştuğumuzda konuşmuştuk ama buradan da yazayım.Bulabilirsen kesinlikle xtr paralel baskı bulamaz isen xt paralel baskı baradine papuçlarda kesinlikle vazgeçilmezin olsun derim ben.

• Beğen
Tepkiler: soner kulak
@ferhat köse

Daha önce Baradine 3 renkli pabuçlar ile XT paralel baskı frenleri kullanıyordum.Aşağıdaki yorumu okuduktan sonra XT paralel baskı frenlerimden vazgeçtim.

@Hasan Çağri

@Emrah Pektaş

O yorumu bende ilk okuduğumda gittim fren bacaklarımı dağıttım tek tek inceledim :) merak etmeyin eğer yarış koşmuyorsanız yada aşırı ağır değilseniz ki ben oldukça zorladığıma inanıyorum 1 yıl boyunca ve 76 kiloyum bu halde bile boşluk oluşturamadım.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
merhaba ferhat kardeşim .o zaman paralel baskı xt fren ayaklarını aramaktan vazgeçmiyorum.buralarda çoğunlukla dağlık arazide gezdiğim için fren performansı çok önemli ve hayati.

• Beğen
Tepkiler: Nuri Kongur
Merhabalar. Ferhat hocam haklı..
Bende yıllardır BR-M760 kullandım mükemmeldir.
XTR isterseniz bu linkte var.Ben oradan almıştım.

(link)

Şimdi gram olarak daha hafif olan ama orjinal kollarıyla(BL-M970) birlikte XTR BR-M970 kullanıyorum. Yok böyle fren diyebilirim..
Fren papuçu olarakta kesinlikle Baradine MTB 955-VTC veya Shimano M 70 R2 kullanın.(Shimano S 70 C kuru havada iyi ama yağmur damlasa işe yaramıyor.)
Saygılar.

Geri