100 km de bir muz bir maden suyu yetiyor bana...200 km de bir tane salamlı kaşarlı sandviç bir de litrelik meyve suyu tamamdır...Tabii bir muz ve maden suyuna ilaveten...@MertV açıklamayı okuyuncaya kadar kuzinede patetes közleme sanmıştım. Resim öyle diyor.İçinde besin değeri yüksek besinler var tadını merak etmedim değil.
Benim 4 saati aşacaksa ekmek arası kavrulmuş kıyma , yada kaşar ve zeytinden oluşan sandviç tarzı birşey bulundururum. Hurma ve kayısı mutlaka saklama kabımda vardır. Çantamda en az iki tanede maden suyu bulunur. Bir cezve ve çay kahve türü şeylerde alırım. İki dal oduna bakar keyifli bir sürüş.
Üzeinde biraz daha çalışın bence.😅 Sağlam bir besine benziyor ama 4 yaşında ki oğlum "baba o bok mu?" dedi. Tövbe tövbe.🙂Bugün ikinci kez test ettim ve benden onay aldı. 3 Saatte bile şeklini bozmuyor. Strece sarıp cebime atıyorum sadece.
içindekilere gelcek olursak baya bulunabilir ürünler. Karışık kuruyemiş, hurma, kuru üzüm çekilmiş yulaf ezmesi ve donması için bi miktar tereyağı.229550 dosyayı görüntüle
200 üstü sürüşlerde sandviç benimde tercihlerimde ama gidip gelip az molayla bi sürüş olcaksa en temizi böyle atıştırmalıklar@MertV açıklamayı okuyuncaya kadar kuzinede patetes közleme sanmıştım. Resim öyle diyor.İçinde besin değeri yüksek besinler var tadını merak etmedim değil.
Benim 4 saati aşacaksa ekmek arası kavrulmuş kıyma , yada kaşar ve zeytinden oluşan sandviç tarzı birşey bulundururum. Hurma ve kayısı mutlaka saklama kabımda vardır. Çantamda en az iki tanede maden suyu bulunur. Bir cezve ve çay kahve türü şeylerde alırım. İki dal oduna bakar keyifli bir sürüş.
Rengi veren kuruyemiş püresi onu çıkartırsam bi anlamı kalmıyor valla 😂Üzeinde biraz daha çalışın bence.😅 Sağlam bir besine benziyor ama 4 yaşında ki oğlum "baba o bok mu?" dedi. Tövbe tövbe.🙂
Aklımı okudun abi 😀 40 km ve üstü ise sürüşüm en az yarım ekmek arası birşeyler yerim. Hiç birşey bulamazsam ekmek arası ekmek yerim 😀100 km yol alsam ne yapar nieder bir oğlak bulurum. Erinmeden bir eşek yükü odun toplarım közleye közleye gömerim mideye .200 km ye gelince balina ciğeri kesmez beni.