Scudo Sports

Uzun yola giderken yanınıza yiyecek olarak ne alıyorsunuz?

Rehaserdar

Üye
Tepki
43
Bisiklet
Salcano
İyi günler arkadaşlar. Uzun yol tecrübesi olan arkadaşlara danışmak istiyorum. yanına ufak tefek yiyecek filan alanlar varsa ne alıyor sunuz ? ne almakda fayda var ? benim en uzun güzergahım 36 km idi. ama 0 dan 1200 rakıma tırmanmıştım. 5- 6 saat filan sırf rampa çıkmıştım. o zaman meyva ve kuruyemiş almıştım yanıma mesela

Scudo
Taşıma sıkıntınız yoksa evden kendinize sandviç hazırlayabilirsiniz domates,salatalık alabilirsiniz

kompakt, kompleks besin değeri, ucuz, lezzetli

https://i.vimeocdn.com/video/415815570_640.jpg

@İbrahim A.
Bende Uzun yola cıktıgımda tadımca alıyorum ve kara üzüm alıyorum kan şekerim çabuk düştüğü için faydasını gördüm

Ben de aynı mesafeli sürüşler için yanımda 1 adet muz, wasa 35gr çikolatalı bar ve dimes meyve suyu taşıyorum. Benim için yeterli geliyor.

genelde enerji verice şeyler yani. aklın yolu bir demekki

içinde glikoz şurubu var, o yüzden hiç faydalı birşey değil

@İbrahim A.

• Beğen
Tepkiler: Decsan
IMG_20151017_133054.jpg Tavsiye ederim enerji deposu

• Hahaha
Tepkiler: Üçeksibirteker
@Eray I

içinde glikoz şurubu olan hiç bir şey yemiyorsanız önünüzde saygı ile eğiliyorum, ciddiyim.

• Beğen
Tepkiler: Tyler
f/p açısından tadımca yerine snickers tercih ediyorum.
maximus da olabilir.

Yapmayın arkadaşlar illa gerekli şeyler degil hazır gıdalar

• Beğen
Tepkiler: Decsan
100 km üzerinde olur turlarım genelde bir avuç çerez (kuru üzüm fındık badem fıstık ) bir adet muz yoldaki benzinliktende çikolata vb ...

Cevap veriyorum; kuru üzüm.
Enerjisi çok yüksek ve vücutta enerjiye dönüşmesi en hızlı gıdalardan biri.

Bir de her zaman çantanızın bir köşesinde birkaç tane snickers bulunsun. Kan yapar :)

Kuru üzüm, kuru dut, pestil, çiğ badem, çiğ fındık...Bu saydıklarımdan hangisi varsa onu alıyorum çünkü kompleks şeker içeriyorlar, çikolata türevleri gibi basit şeker değil...Yani uzun vade enerji depoları... :)

tadım kuruyeniş barı, salatalık , elma armut muz ton balığı

Geri