saintco
Üye
- Tepki
- 67
- İsim
- önder taşkınvardar
- Bisiklet
- Salcano
Kumkısık'ı bilmeyen de cehennem sanacak, söyleyip duruyorsunuz ya ?. Bende Bozdağ derim o zaman ?. Yirmi saatten önce 310 km. derim ?. Yüzünüzün şeklini derim ?.Kumkısık Yokuşundaki @Cemal Ç. i hatırladım bir an.![]()
Bende Bozdağ derim o zaman
Sele olayı biraz abartılıyor. tamam sele mühim de sele kadar iyi bir tayt daha önemli. hadi iyiyi geçtim de standart bir tayt. iyi tayttan kastım castelliler standartan kastım sora taytlar bu arada. ben 3-4 ay 127mmlik bir sele kullandım ve trainera geçene kadar şikayetim yoktu. sele alırken ölçümün 155mm oldugunu öğrenmiştim.
uzun yollarda olay sadece kondüsyon güç değil. olayın piskolojik boyutu da var. bisiklet üzerinde kalmak bile başlı başına bir mesele. problemler hep çıkacaktır önemli olan yılmamak.
Sele olayı biraz abartılıyor. tamam sele mühim de sele kadar iyi bir tayt daha önemli. hadi iyiyi geçtim de standart bir tayt. iyi tayttan kastım castelliler standartan kastım sora taytlar bu arada. ben 3-4 ay 127mmlik bir sele kullandım ve trainera geçene kadar şikayetim yoktu. sele alırken ölçümün 155mm oldugunu öğrenmiştim.
uzun yollarda olay sadece kondüsyon güç değil. olayın piskolojik boyutu da var. bisiklet üzerinde kalmak bile başlı başına bir mesele. problemler hep çıkacaktır önemli olan yılmamak.
O grafikleri nereden bulabilirim, ne yazacaz gogılaNabız bölgelerine göre yağ ve karbonhidrat yakım oranlarıyla ilgili grafikler var. İncelemediyseniz bakın derim. Kilo vermenin en güzel yolu, hem gezip hem spor yapıyoruz.